Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la Wuhan Open. Cum poate ajunge pe locul 3 WTA

Cu cine joacă Simona Halep în turul 2 la Wuhan Open. Cum poate ajunge pe locul 3 WTA
Simona Halep - Barbora Strycova, în turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep și-a aflat adversara din turul 2 la Wuhan Open. Locul 6 WTA va juca, marți, 24 septembrie 2019, împotriva sportivei Barbora Strycova (Cehia, locul 34 WTA), care a trecut în primul tur de Xiyu Wang (locul 140 WTA) cu scorul de 6-4, 6-2. Va fi cea de-a șaptea întâlnire directă dintre cele două jucătoare.

Simona Halep – Barbora Strycova, în turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep joacă direct în turul 2 la Wuhan Open, împotriva sportivei din Cehia Barbora Strycova, pe care a întâlnit-o de 6 ori până în prezent. Constănțeanca a câștigat 5 meciuri, în timp ce Strycova are doar o victorie. Partida este programată marți, 24 septembrie 2019, în jurul orei 7:00.

Campioana de la Wimbledon a plecat cu gânduri mari la Wuhan Open, după ce anul trecut a fost învinsă încă din primul meci de slovaca Dominika Cibulkova. Dacă va reuși să cucerească trofeul în acest an, ar urma să primească 900 de puncte și ar urca până pe locul 3 în ierarhia WTA.

„Abia aştept să joc la Wuhan. Este a şasea oară la rând când merg acolo. De fiecare dată când mă întorc, locul este mai mare şi mai frumos. Sunt sănătoasă, dar uneori resimt dureri la încheieturi, însă asta este ceva normal pentru orice sportiv de performanţă”, a declarat sportiva de 27 de ani înainte de plecarea în Asia.

După Wuhan Open, Simona Halep va participa și la turneul de la Beijing, în perioada 30 septembrie – 6 octombrie, apoi la Turneul Campioanelor (27 octombrie – 3 noiembrie), dacă va reuși să strângă cele 500 de puncte care i-ar asigura calificarea. La această competiție vor participa cele mai bune 8 sportive din anul 2019. Simona Halep se află în acest moment pe locul 3.

Sportiva din Constanța a strâns în 2019 peste 5 milioane de dolari din tenis, iar în întreaga sa carieră a reușit să adune peste 33 de milioane de dolari. Dacă va triumfa la Wuhan Open, Simona va primiun cec în valoare de 2.828.000 de dolari.