Simona Halep, apariție de senzație la gala de la Wuhan. Rochia roșie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucătoare de tenis

Simona Halep, apariție de senzație la gala de la Wuhan. Rochia roșie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucătoare de tenis
Simona Halep a făcut senzație cu rochia sa la turneul de la Wuhan

Simona Halep va debuta, curând, la turneul de la Wuhan în proba de simplu. Până atunci, însă, a făcut senzație cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucătoarelor, găzduită de organizatori în debutul competiției.

Simona Halep speră la câștigarea trofeului de la Wuhan, după eșecul de la US Open, când a fost eliminată după al treilea meci. Sportiva noastră mai poate aduna puncte în palmares și mai poate urca în clasamentul WTA.

După US Open, Halep a coborât pe locul 6 și a fost depășită de Bianca Andreescu, sportiva din Canada de origine română, care a câștigat US Open. Până la munca de pe teren, Halep a impresionat prin ținuta aleasă pentru petrecerea jucătoarelor de la Wuhan.

Simona Halep, apariție de senzație la gala de la Wuhan: ce rochie a purtat

Bătaie de joc pentru Simona Halep
 

Simona Halep și-a făcut debutul la Wuhan, dar în proba de dublu. Ea a jucat alături de Raluca Olaru. Cele două sportive au reușit să se impună în fața adversarelor.

Înainte de a debuta pe teren, Simona Halep a participat la o petrecere găzduită de organizatorii turneului. Jucătoarele au avut parte de o prezentare de gală, iar Halep le-a eclipsat pe posibilele adversare.

Simona Halep a purtat o rochie roșie superbă, asortată cu niște pantofi bej, cu toc, și a fost așteptată cu covorul roșu.

Sportiva s-a pozat între doi urși panda uriași, iar apoi a apărut într-o altă fotografie ținând în mână un urs panda micuț, unul dintre simbolurile Chinei și în același timp mascota competiției.

Simona Halep va debuta la turneul de la Wuhan în compania învingătoarei dintre Strycova și Wang.

Halep este la a şasea sa participare la Wuhan Open. Cel mai bun rezultat a fost semifinala din 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, care a și câștigat trofeul.

În 2014, Halep a pierdut din primul meci, în turul secund, în 2015 a cedat în optimi, iar în 2017 şi 2018 a pierdut în turul al doilea, tot la debut.