Simona Halep – Barbora Strycova 6-3, 6-2. Meci perfect făcut de Simona în turul 2 la Wuhan Open. VIDEO

Simona Halep - Barbora Strycova 6-3, 6-2. Meci perfect făcut de Simona în turul 2 la Wuhan Open. VIDEO
Live Stream Online Simona Halep - Barbora Strycova în turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep – Barbora Strycova se joacă în turul 2 la Wuhan Open, marți, 24 septembrie 2019, în jurul orei 7:00. Partida este transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmărit online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate informațiile importante legate de confruntarea din China.

UPDATE – Simona Halep s-a calificat în turul 3 la Wuhan Open, după ce a învins-o pe Barbora Strycova cu scorul de 6-3, 6-2, la capătul unui meci care a durat 1 oră și 27 de minute.


Live Stream Online Simona Halep – Barbora Strycova în turul 2 la Wuhan Open

Simona Halep (locul 6 WTA) joacă direct în turul 2 la Wuhan Open împotriva sportivei din Cehia Barbora Strycova (locul 34 WTA), care a trecut în primul act al competiției de Xiyu Wang (locul 140 WTA) cu scorul de 6-4, 6-2. Este a șaptea întâlnire directă dintre cele două jucătoare. Strycova s-a impus în anul 2010, în timp ce Halep a câștigat ultimele 5 dueluri.

Sportiva din Constanța este mai motivată ca oricând, după ce a anunțat că va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, cel care a pregătit-o și în 2018, când Simona a reușit să câștige primul trofeu de Grand Slam din carieră (Roland Garros).

„Darren nu a fost foarte departe de cariera mea în acest an. El a fost întotdeauna alături de mine, ajutându-mă foarte mult, în timpul turneului de la Wimbledon, în special. El este cu siguranţă parte din succesul meu”, a declarat numărul 6 WTA.

Simona Halep – Barbora Strycova, cote la casele de pariuri

Simona Halep este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu Barbora Strycova, din turul 2 la Wuhan Open. Românca a primit cota 1,20 pentru victorie, în timp ce adversara sa a fost cotată cu 4,30. Pentru o victorie în 2 seturi, bookmakerii i-au oferit Simonei cota 1,60, iar pentru 2-1 la seturi a primit 4,15. De partea cealaltă, Strycova are 7,50 pentru o victorie cu 2-0 și 7,00 pentru 2-1.

Meciul Simona Halep – Barbora Strycova, din turul 2 la Wuhan Open, se joacă marți, 24 septembrie, în jurul orei 7:00. Partida este transmisă live de Digi Sport, dar poate fi urmărită și online în format live stream.

Simona Halep (27 de ani – 19 trofee WTA la simplu și 1 la dublu) a câștigat din tenis peste 33 de milioane de dolari, dintre care peste 5 milioane doar în 2019. Adversara sa din turul 2 la Wuhan Open, Barbora Strycova (33 de ani – 2 titluri WTA la simplu și 27 la dublu), a strâns premii în valoare totală de peste 11 milioane de dolari, dintre care aproape 2 milioane doar în acest an.