Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte să moară. Poliția a divulgat pe cine a sunat, de fapt

Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte să moară. Poliția a divulgat pe cine a sunat, de fapt
Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte să moară

Iată cu cine a vorbit prințesa Diana înainte să moară în accidentul din Franța, din urmă cu aproximativ 24 de ani. Se pare că Lady D i-ar fi dezvăluit persoanei în cauză frământările ei și dorințele pe care le avea de la viață, dar, din păcate, nu a mai apucat să facă ce și-a dorit.

Cu cine a vorbit Prințesa Diana înainte să moară

Anchetatorii care au redeschis cazul morții mamei lui William și Harry au aflat cu cine a discutat aceasta la telefon cu numai câteva ore înainte de a muri. Discuția aceasta a înregistrată chiar de persoana cu care a discutat ea, reprezentând o dovadă irefutabilă în dosarul reluat.

Prin urmare, este vorba despre prietenul ei bun, ziaristul regal Richard Kay, acesta fiind cel care i-a auzit vocea la telefon pentru ultima oară. Conform spuselor lui, Diana era pregătită să „exploreze o altfel de regalitate” și că era de un entuziasm ieșit din comun, care denota fericire, mai ales că încheiase un capitol important și dureros din viața ei, traiul în Familia Regală și mariajul cu prințul Charles.

În plus, prințesa ar mai fi spus că are de gând să petreacă mai mult timp cu fiii săi și să continue să schimbe lumea, doar că altfel decât la Casa Regală. Aceste mărturisiri au fost făcute și în cadrul documentarului care poartă numele regretatei prințese, difuzat pe 24 iunie, în Marea Britanie.

„Am vorbit cu ea în acea seară. Poliţia a spus că ultimul telefon mi l-a dat mie. Era disperată să încerce să o ia de la zero şi să facă ceva diferit de ceea ce făcuse până atunci, să abordeze stilul de viaţă regal într-o altă manieră”, a spus Kay, amicul prințesei.

”Nu aveam deloc protecţie”

Prințesa Diana divorțase cu un an înainte de accident de prințul Charles și chiar dacă se afla într-o perioadă bună a vieții, fiind fericită cu iubitul ei, ea voia să se întoarcă în Marea Britanie ca să-și revadă copiii.

Însă pe 31 august 1997, în timp ce se afla în mașină cu iubitul ei, Doddy al Fayed, șoferul ei și bodyguardul ei, acesta din urmă fiind și singurul supraviețuitor al tragediei, mașina s-a izbit de un pod. Mai mulți paparazzi înconjuraseră atunci mașina în încercarea de a face poze. De altfel, despre hărțuirea paparazzilor a vorbit și prințul Harry în interviul acordat lui Oprah Winfrey.

„Când mă gândesc la mama mea, primul lucru care-mi vine în minte e acelaşi lucru iar şi iar – prins în maşină, cu centura pusă, cu fratele meu în maşină şi mama care şofa încercând să scape de 3-5 motorete cu paparazzi, iar ea era tot timpul în dificultate să conducă din cauza lacrimilor care-i curgeau pe obraz. Nu aveam deloc protecţie. Senzaţia este de neputinţă totală. Eram băiat, dar prea mic pentru a ajuta o femeie – în acest caz, pe mama. Iar asta se întâmpla zilnic. În fiecare zi până când a murit”, a spus Harry.