Dovada clară că Prințul Charles o voia moartă pe Prințesa Diana. Chiar ea a lăsat-o

Dovada clară că Prințul Charles o voia moartă pe Prințesa Diana. Chiar ea a lăsat-o
Dovada care atestă teoria conform căreia Prințul Charles o dorea pe Prințesa Diana moartă

Oameni de peste tot din lume sunt extrem de curioși de unele din cele mai cunoscute personaje – cei din Familia Regală a Marii Britanii. Sunt mulți care susțin încă faptul că Prințul Charles o voia moartă pe Prințesa Diana. Pe ce se bazează aceste teorii?

Dovada pe care se bazează teoria care arată că Prințul Charles o voia moartă pe Prințesa Diana

„Interviul a fost unic. Desigur, a fost o situație unică ”, își amintește Lord Stevens, fost șef al Poliției prezent în vârful autorităților în perioada neagră din Familia Regală a Marii Britanii. Acesta a mai susținut că el și colegii săi s-au apropiat de viitorul Rege la fel cum ar fi făcut-o în cazul altor martori.

Subliniem faptul că Prințul primul născut al Reginei a fost audiat în calitate de martor, nu de suspect. Detaliile interogatoriului nu au fost niciodată dezvăluite, dar se știe că cei doi s-au întâlnit într-un mare secret. Prințul Charles a revenit în atenția poliției în urma unei scrisori lăsate de Prințesa Diana.

Numai secretarul privat al Prințului și șeful Poliției au știut detalii despre întâlnirea ce avea loc între ei pentru a preveni astfel publicitatea, vâlvăta presei și a britanicilor care ar fi adus speculații nedorite asupra familiei și a evenimentului trist petrecut în 1997.

Interogatoriul a fost realizat în mijocul unui secret enorm la Palatul St. James pe parcursul a trei ani. Câteva din rândurile așternute de Diana care au atras atenția autorităților au fost tocmai detaliile regăsite și în cadrul accidentului mortal violent în care și-a găsit sfârșitul: „defecțiunii frânei și a rănilor grave la cap.”

Detaliile care au trezit mii de semne de întrebare

Toate amănuntele lăsate într-o scrisoare de mama Prinților William și Harry au fost încheiate cu scopul indicat de Prințesă pentru care s-a ajuns la un astfel de scenariu – căsătoria lui Charles cu fosta bonă a copiilor ei, Tiggy Legge-Bourke.

Deși nimeni nu s-ar fi așteptat, actuala soție a viitorului Rege era doar o altă piesă de șah în toate acestea, sublinia Prințesa Diana: „Camilla nu este altceva decât o momeală, așa că suntem folosiți de om în toate sensurile cuvântului”. Șeful Poliției mărturisea atunci că nu găsește raționamentul care să indice o astfel de îngrijorare a Dianei asupra siguranței sale.

El spune: „Dacă ar fi existat o afirmație, atunci că Bashir i-ar fi produs documente false presupuse prințesei Diana, care este o infracțiune, am fi investigat-o. Doamne, eu aș fi făcut-o. Dar acest lucru a apărut abia recent, ceea ce este regretabil. Dacă am fi știut la vremea lui Paget, cu siguranță l-am fi văzut și l-am intervievat. Și ar fi fost parte integrantă a anchetei pentru a ajunge la fundul acesteia.” (Sursa: dailymail.co.uk)