Cu cine a fost surprins Toni Iuruc, la o lună de la divorțul de Simona Halep. Gestul periculos pe care l-a și făcut FOTO

Cu cine a fost surprins Toni Iuruc, la o lună de la divorțul de Simona Halep. Gestul periculos pe care l-a și făcut FOTO
Cu cine a fost surprins Toni Iuruc, la aproape o lună după divorțul de Simona Halep. Afaceristul încalcă fără probleme regulile.

A trecut aproape o lună de la divorțul dintre Toni Iuruc și Simona Halep. Anunțul despărțirii a luat prin surprindere presa românească, dar și publicul larg. Informația care inițial a apărut vehiculată pe surse a fost, în cele din urmă, confirmată și de către fostul partener al tenismenei. Au reușit să treacă cei doi foști soți peste durerea despărțirii? Unele voci ar spune că da. Vezi cu cine a fost surprins Toni Iuruc în Capitală, la scurt timp după ce a ales să își urmeze drumul în viață singur.

Destrămarea relației dintre Toni Iuruc și Simona Halep

Divorțul dintre Toni Iuruc și Simona Halep a făcut înconjurul lumii. Presa internațională a preluat rapid anunțul care a tulburat fanii campioanei de tenis. Jurnaliștii au abordat pe larg acest subiect. Au existat încă de la început tot felul de speculații referitoare la legătura amoroasă dintre cei doi foști parteneri.

Toni Iuruc și Simona Halep au divorțat în luna septembrie 2022, la un an după ce s-au cununat civil și cu două luni înaintea slujbei religioase. Cei doi au avut o relație încă din vara anului 2019. Milionarul a însoțit-o pe partenera lui la mai multe evenimente sportive.

Inițial, s-a crezut că legătura dintre cei doi va dăinui în timp. Viața avea să arate că, de fapt, evenimentele nu au decurs chiar atât de plăcut pe cât se credea. Imediat după ce Toni Iuruc și Simona Halep s-au cununat, au apărut și primele tensiuni mai serioase. Potrivit zvonurilor, Toni Iuruc și-ar fi dorit să își întemeieze o adevărată familie.

Simona Halep avea, însă, alte planuri, fiind prezentă de cele mai multe ori pe terenul de tenis. Foștii parteneri ar fi purtat mai multe discuții în acest sens, însă fără a ajunge la un numitor comun. În cele din urmă, amândoi au decis că cel mai bine este ca fiecare să își urmeze drumul separat în viață.

Cu cine a fost surprins Toni Iuruc în București

Circulă numeroase zvonuri potrivit cărora atât Toni Iuruc, cât și Simona Halep ar fi trecut rapid peste relația pe care ar fi avut-o. Nu se știe cât de reale sunt aceste vorbe, având în vedere felul în care a fost surprins omul de afaceri recent, în Capitală. Toni Iuruc a întors toate privirile pe stradă după divorţul de Simona Halep.

Milionarul este mereu înconjurat de prieteni, potrivit SpyNews. Paparazzii sursei citate l-au urmărit pe Toni Iuruc prin București și au rămas surprinși de cele descoperite. Omul de afaceri pare că merge mereu de la un restaurant la altul. Unii ar spune că bărbatul încă are inima rănită și încearcă să facă față cu brio provocărilor emoționale din această perioadă.

Paparazzii l-au surprins pe Toni Iuru în timp ce pleca cu un prieten de-al său de la un local din Capitală. S-a urcat la volan, pentru a-l duce pe amicul său la el acasă. Numai că afaceristul nu a avut nici prea multă răbdare, încălcând mai multe reguli de circulație, potrivit sursei citate.

Toni Iuruc a întors mașina pe linie dublă, în primă fază. Ulterior, ca să nu stea în coloană, afaceristul a intrat pe linia de tramvai, unde a așteptat schimbarea culorii semaforului. După ce și-a dus prietenul acasă, Toni Iuruc s-a îndreptat către un alt local. La acesta, milionarul a mâncat cina alături de alți doi prieteni.

Urmăriți Playtech.ro și pe