Cum a întors Toni Iuruc toate privirile pe stradă după divorţul de Simona Halep. Nimeni nu se aştepta să îl vadă aşa pe afacerist

Cum a întors Toni Iuruc toate privirile pe stradă după divorţul de Simona Halep. Nimeni nu se aştepta să îl vadă aşa pe afacerist
Toni Iuruc a întors toate privirile pe stradă, după divorțul de Simona Halep. Cum s-a afișat milionarul.

Toni Iuruc a întors toate privirile pe stradă, după divorțul de Simona Halep. Se pare că foștii parteneri au trecut rapid peste mariajul care nu a funcționat. Desigur, fiecare în felul său. Nimeni nu se aștepta ca cei doi milionari să se afișeze într-o stare de spirit atât de bună în spațiul public. Află în rândurile de mai jos cum a fost surprins fostul soț al Simonei Halep.

Toni Iuruc a întors toate privirile pe stradă

La nivel aparent, Toni Iuruc și Simona Halep au trecut rapid peste căsnicia eșuată. Știm cu toții că atunci când într-o familie intervine un divorț, persoanele implicate au nevoie de timp pentru a se vindeca. Ei bine, cel puțin în spațiul public amândoi lasă impresia că se simt foarte bine singuri.

Odată cu oficializarea divorțului, atât Toni Iuruc, cât și Simona Halep au fost surprinși râzând. Niciunul dintre ei nu își permite să se afunde în gânduri negative. Tenismena pare mai îndrăzneață ca niciodată. Și fostul său soț s-a prezentat într-o stare de spirit destul de bună.

În urmă cu puțin timp, Toni Iuruc a fost fotografiat alături de noua sa cucerire. Milionarul a întors toate privirile pe stradă. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca afaceristul să investească o sumă atât de mare de bani într-o astfel de achiziție. Fostul soț al Simonei Halep lasă în urmă trecutul și face schimbări importante în viața lui.

Unde a fost fotografiat fostul soț al Simonei Halep

Jurnaliștii de la MediaFlux.ro l-au surprins pe Toni Iuruc cu o nouă mașină. Costul acesteia i-a lăsat muți de uimire pe românii care au întors capul pe stradă după el. Autoturismul, un BMV 754 LE, are un preț de peste 100.000 de euro. Suma maximă la care poate să ajungă este de 115.000 de euro, potrivit site-urilor de specialitate.

Fostul partener al Simonei Halep a fost surprins în timp ce se plimba pe străzile Capitalei cu noua sa mașină. La un moment dat, s-a oprit la un restaurant unde a fost fotografiat alături de un prieten de-al său, care ieșise cu bona și copilul la plimbare.

Cât despre Simona Halep, știm că tenismena se află într-o perioadă de recuperare. Atât din punct de vedere fizic, după ce a suferit o intervenție estetică la nas, cât și din punct de vedere psihic și emoțional. A fost o perioadă grea, plină de provocări pentru tenismena care a reușit să revină în TOP 10 WTA cu ajutorul antrenorului său, Patrick Mouratoglou.

Urmăriți Playtech.ro și pe