Cu ce se va ocupa Gabriela Firea după ce a pierdut mandatul de primar: ”Am venit pentru a munci”

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea după ce a pierdut mandatul de primar: ”Am venit pentru a munci” Sursă foto: Inquam hotos / Octav Ganea

Gabriela Firea nu renunță la luptă. Chiar dacă a pierdut funcția de primar al Capitalei, fostul edil a anunțat cu ce se va ocupa după înfrângerea de la alegerile locale 2020. Firea se pregătește pentru o schimbare importantă de carieră, dar promite că va rămâne „o voce a oamenilor”.

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea după ce a pierdut mandatul de primar

Gabriela Firea nu are de gând să renunțe la lupta pentru București. După ce și-a recunoscut, oficial, înfrângerea la alegerile locale 2020, în fața candidatului USR, Nicușor Dan, fostul primar al Bucureștiului a transmis un mesaj pe o rețea socială. Gabriela Firea a dezvăluit că, deocamdată, nu a decis ce va face de acum înainte, pe plan profesional. A garantat, însă, că va rămâne „o voce a bucureștenilor”:

„Pe mine Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele. Chiar dacă de astăzi nu mai sunt primarul oamenilor, voi fi cu siguranță vocea oamenilor, pentru că întreaga mea activitate de aici înainte, nu știu ce voi face, mă voi liniști, mă voi odihni, mă voi sfătui cu familia și prietenii, nu știu exact ce decizie voi lua și încotro mă voi îndrepta, dar un lucru este cert: voi fi întotdeauna o voce a oamenilor, o voce a bucureștenilor, iar întreaga mea energie va fi canalizată pentru ca dvs. să vă fie puțin mai bine.

Am venit în politică doar pentru a munci și cred că acest lucru îl recunosc și adversarii mei”, a declarat Gabriela Firea în videoclipul publicat pe pagina de Facebook.

„Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat să ne aliem cu proprii noştri asasini”

Marți, Gabriela Firea i-a atacat pe foștii săi colegi de partid, Robert Negoiță și Victor Ponta, numindu-i „asasinii” PSD la alegerile locale 2020.

„I-am spus domnului preşedinte (n.r. – Marcel Ciolacu) doar punctul meu de vedere şi a fost de acord cu el, că nu putem negocia cu teroriştii politici, cei care au vrut să îngroape PSD. Trebuie să fie pe drumul lor şi noi să fim pe drumul nostru. Asta este! Mult, puţin, cât aveam, dar este al nostru. Ar fi fost o lipsă de respect faţă de bucureştenii care ne-au votat să ne aliem cu proprii noştri asasini, adică cu domnii Ponta şi Negoiţă. Să fie pe drumul lor, nu avem nimic cu ei, nu ne războim cu ei, dar nici acum să îi invităm cu mari onoruri, eventual, să facem şi o pâine împreună să mâncăm”, a spus fostul primar la sediul central al PSD.

Cu ce se va ocupa Gabriela Firea după ce a pierdut mandatul de primar: ”Am venit pentru a munci”
Cu ce se va ocupa Gabriela Firea după ce a pierdut mandatul de primar: ”Am venit pentru a munci”

„Sunt mulţi oameni care sunt păcăliţi doar de o limbă ascuţită şi veninoasă

Gabriela Firea a subliniat că PSD și-ar fi dorit o alianță în București, la alegerile locale 2020, cu Pro România, ALDE și PPUSL, dar că nu s-a putu ajunge la nicio înțelegere, iar asta nu din cauza PSD.

„Nu am vrut să pun presiune pe partid, să spun partidului să facă orice, să le dea 200 de parlamentari doar pentru mine, nu am vrut să împovărez PSD doar pentru Bucureşti, astfel încât să promită multe posturi de parlamentari în ţară şi pe urmă, cumva, eu să câştig, dar toţi colegii din ţară să mă considere vinovată că şi-au diminuat, practic, numărul de parlamentari, pentru că din cauza mea au eliminat poate colegi care sunt mai merituoşi şi care ar fi fost tăiaţi de pe listă să le facă loc celor de la Pro România.

Acum apele s-au separat, am fost într-adevăr ceva mai neimplicată comunicaţional în ceea ce îi priveşte pe domnii Băsescu şi Ponta în campanie, pentru că am mers pe ideea că fiecare pasăre pe limba ei piere.

Dacă aţi scoate toate acele minciuni, invenţii ale domnului Băsescu, care nu a făcut nimic ca primar general, a îndatorat cel mai mult bucureştenii, avem de plătit de pe urma domniei sale bani cu nemiluita, ca să nu mai spun de cazul Constanda. (…) Mă mir, doar prin prisma limbii lui ascuţite a obţinut cât a obţinut, după părerea mea nu merita mare lucru, dar asta e, sunt mulţi oameni care sunt păcăliţi doar de o limbă ascuţită şi veninoasă”, a dezvăluit Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI