Gabriela Firea vede o conspirație în București. Ce a observat azi la Nicușor Dan: „Este clar”

Gabriela Firea vede o conspirație în București. Ce a observat azi la Nicușor Dan: „Este clar”
Gabriela Firea vede o conspirație în București.

Primarul General în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea a postat un mesaj critic pe pagina sa de Facebook după ce noul primar ales Nicușor Dan, a anunțat că s-a întâlnit cu reprezentanții ELCEN pe subiectul furnizării apei calde în Capitală.

Ce a observat Gabriela Firea la Nicușor Dan

După ce Nicușor Dan s-a fotografiat în prezența unui specialist ELCEN, chiar în perioada în care în București se vorbește tot mai des despre lipsa apei calde, Gabriela Firea a avut un comentariu dur la adresa noului primar ales al Capitalei.

Gabriela Firea dă de înțeles că a fost sabotată atât pe perioada campaniei electorale, dar și înainte de aceasta, de cei care se află la conducerea companiilor și instituțiilor care se ocupă cu livrarea agentului termin, scopul fiind ca ea să nu mai iasă primar general al Capitalei.

„Dumnezeu nu doarme! Priviți cum s-au dat in vileag! Toata vara am informat bucureștenii ca livrarea deficitara a apei calde este din cauza “reviziilor” prelungite INTENTIONAT de către ELCEN, care aparține de Guvernul PNL.”, a scris Gabriela Firea în postarea de pe Facebook.

„Iar azi, primul drum facut de primarul ales este chiar la ELCEN! Dar nu sa le reproseze pentru ca i-a lasat pe bucuresteni fara apa calda, ci sa se pozeze prietenos, afectuos, si sa le multumeasca pentru implicarea guvernului in campania electorala, prin pedepsirea bucurestenilor. Aceasta lipsa de sentimente fata de bucuresteni este de neimaginat intr-o societate normala. Usor, usor, toate minciunile din campanie ies la suprafata.”, a încheiat Gabriela Firea mesajul.

Nicușor Dan s-a întâlnit cu administratorul ELCEN

Nicușor Dan s-a întâlnit cu administratorul special al ELCEN, Claudiu Crețu, specialistul sistemului de termoficare al Capitalei, pentru a afla care este situația acestui sistem. Noul primar susține că nu mai vrea  ca locuitorii Capitalei să rămână fără apă caldă și căldură în această iarnă și este pregătit să rezolve situația cât se poate de repede.

„M-am întâlnit azi cu Claudiu Crețu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiștii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării și m-am convins din nou că sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă.

Ce a observat azi la Nicușor Dan.
Ce a observat Gabriela Firea la Nicușor Dan.

E important de aceea să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei și soluții pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar și a urgențelor privind apa caldă și căldura. E un proces greu și nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluții”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

Urmăriți Playtech.ro și pe