Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când a renunțat la televiziune. Din ce face bani acum iubita lui George Burcea

de: Andrei Simion
23 10. 2024

Spre surprinderea multora, cuplul Viviana Sposub și George Burcea au ajuns zilele acestea pe prima pagină a unei reputabile publicații britanice. În interviul acordat, cei doi au vorbit despre relația lor, dar și despre viața profesională. Astfel, fanii au aflat cu ce se ocupă Viviana Sposub de când a renunțat la televiziune, și din ce face bani acum iubita lui George Burcea.

George Burcea, un succes imens cu „Lurch” în serialul difuzat de Netflix

După o lungă perioadă în care nu prea au fost proiecte importante, a venit oferta de a juca într-un nou serial bazat pe ideile caricaturistului Charles Addams, „The Adams Family”.

Spinoff-ul „Wednesday”, o are ca personaj principal pe ciudata fiică a lui Gomez și Morticia, Wednesday Adams, jucată de Jenna Ortega, alături de alte nume mari, precum Catherine Zeta-Jones, Steve Buscemi, Christina Ricci, etc.

Jenny Ortega – Wednesday

Producția avea să aducă în atenția abonaților Netflix și cinci actori români. Unul a fost Victor Dorobanțu care avea să-i dea viață lui „Thing”, o mână vie care se plimbă peste tot. Cel de-al doilea actor român este Cezar Grumăzescu, în rolul antrenorului Vlad, iar următorii români care au avut roluri episodice au fost Tudor Ștefan (Gorgon Nevermore) și Horia Bazavan.

Dar, iată că apare și George Burcea în rolul unuia din personajele de legendă din filmul „The Adams Family”, și anume Lurch. Actorul avea să apară în 3 episoade consecutive, ceea ce a atras atenția presei de specialitate, precum publicația British Thoughts Magazine. Întrebat de jurnaliștii publicației cum a fost să joace acest rol George Burcea avea să declare:

„Pentru mine, a fost o onoare să fac parte din acest proiect minunat și, în același timp, un vis devenit realitate!

Cred că toți actorii își doresc să fie regizați de marele Tim Burton și să joace alături de Christina Ricci, Gwendoline Christie, Jenna Ortega, Luis Guzmán, Fred Armisen și mulți alții!

Sunt unul dintre cei cinci actori care i-au dat viață lui Lurch de-a lungul timpului și care vor rămâne în istorie (Ted Cassidy, Carel Struycken, John DeSantis, Zachary James și eu)! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot!”, spune actorul.

George Burcea – Lurch (Wednesday)

Cu ce se ocupă Viviana Sposub de când a renunțat la televiziune

Se știe deja că Vivian Sposub, o frumoasă apariție pe micile ecrane ale românilor, este noua parteneră de viață a actorului, formând unul din frumoasele cupluri ale momentului în showbiz-ul românesc.

Și cum partenerul ei a avut succes cu rolul jucat, și lumina reflectoarelor este pusă, inclusiv pe ea. În același interviu, mai-sus menționat, a vorbit și Viviana Sposub despre relație, despre viața privată, dar și despre profesie și din ce face bani acum iubita lui George Burcea:

„De când ne-am cunoscut pe platourile de filmare, de-a lungul relației noastre, dragostea și munca s-au îmbinat foarte bine.

Ne susținem și ne înțelegem reciproc munca. Ne petrecem aproape tot timpul împreună; el vine cu mine la filmări, eu merg cu el când filmează și, astfel, cariera și relația noastră cresc în același timp.”, spune Vivian Sposub.

Din ce face bani acum iubita lui George Burcea

Retrasă de ceva vreme din televiziune, mulți s-au întrebat, și pe bună dreptate, din ce face bani acum iubita lui George Burcea, iar frumoasa Viviana Sposub avea să dezvălui acest aspect în interviul acordat britanicilor de la British Thoughts Magazine:

„Recent, m-am orientat mai mult către online. De ce? Pentru că îmi permite să mă exprim liber, să am control asupra conținutului meu și să fiu mult mai aproape de oameni.

Prin urmare, mi-am pus proiectele de televiziune în așteptare și am început să mă concentrez pe munca mea online. Sunt incredibil de fericită să am ocazia să colaborez cu brandurile mele preferate și să particip la proiecte creative.

Mă gândesc să mă întorc la televiziune la un moment dat, dar, deocamdată, îmi place direcția pe care o ia cariera mea!”, a dezvălui Vivian Sposub.

foto: British Thoughts Magazine.

Care sunt proiectele de viitor, când au de gând să se căsătorească, rămâne să-i urmărim, și într-un final vom avea și răspunsul la această întrebare. Dar, ceea ce este cert acum, este că cei doi recunosc că „avem o poveste interesantă și ne place să o spunem de fiecare dată.