02 oct. 2024 | 11:04

Ce mamă superbă are George Burcea! Cum arăta soacra Vivianei Sposub în tinerețe, chiar fiul ei a postat imaginea

Știri generale
Ce mamă superbă are George Burcea! Cum arăta soacra Vivianei Sposub în tinerețe, chiar fiul ei a postat imaginea
„Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina”

Pentru majoritatea celor care au urmărit evenimentele mondene, și emisiunile TV, știu cine este George Burcea. Cu toate astea, puțini știu ce mamă superbă are George Burcea. Recent, actorul avea să publice pe rețelele de socializare câteva imagini, din care fanii vedeau cum arăta soacra Vivianei Sposub în tinerețe.

Fanii au aflat ce mamă superbă are George Burcea

Având o viață plină, cu suișuri și coborâșuri, George Burcea este una din vedetele urmărite și chiar apreciate. Cu toate astea, puțini sunt aceia care știau de faptul că actorul nu a avut o viață ușoară în copilărie, trecând prin momente grele.

Nu cu multă vreme în urmă, George Burcea publica un text păe rețelele de socializare în care vorbea despre dramele copilăriei sale, și ale mamei sale:

„Sunt de-al vostru mai mult decat v-ati imagina. Si stiti de ce? Pentru ca si eu am crescut intr-un mediu in care violenta domestica era la ordinea zilei.

Abuzurile psihice si fizice faceau parte din rutina. Stiu ca nu sunt singurul, stiu ca din pacate sunt prea multi ca mine, fie ei adulti sau copii acum.”, scria George Burcea.

Cum arăta soacra Vivianei Sposub în tinerețe

În același context, actorul avea să vorbească despre mama sa, și să publice câteva imagini cu aceasta, pe vremea când el era un puști, iar ea o femeie superbă, în puterea vârstei.

Ce mamă superbă are George Burcea! Cum arăta soacra Vivianei Sposub în tinerețe, chiar fiul ei a postat imaginea

(foto: George Burcea / Instagram)

Recent aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere, iar George Burcea a ținut să marcheze acest moment cu o poză din tinerețea mamei sale, însoțită de un text emoționant

„La mulți ani, Mama! Luv u! Am sunat-o pe Mama și a spus ca astazi sărbătorește majoratul…”, scrie George Burcea pe Instagram.

George Burcea și Viviana Sposub, un cuplu reușit

După o perioadă în care ba au fost împreună, ba s-au certat, în cele din urmă George Burcea și Viviana Sposub au decis să mai dea o șansă relației lor, iar astăzi mulți îi consideră un cuplu reușit.

Dar, deși se specula la un moment dat că partenera de viață a actorului ar fi gravidă, fanii aveau să fie dezamăgiți, Viviana Sposub explicând despre ce ar fi fost vorba, de fapt.

Pe de altă parte, amândoi sunt extrem de ocupați cu cariera lor, iar George Burcea îi promitea mamei sale că va scrie o carte despre ea și, de ce nu, chiar va încerca să faă și un film.

„Ea este Georgeta, mama mea. A iubit, a zâmbit, a alergat de fericire, a alergat de teama, a fost rãnitã, a fost lovitã, iar peste toate acestea, ca un cadou neasteptat de la doamna viatã, un cancer mamar si-a facut aparitia în 2015.

L-a învins. Le-a invins pe toate, iar astazi imi zambeste. Voi lansa romanul si voi face si filmul despre tine. Iti promit.”, scria George Burca în 2020.

Ce mamă superbă are George Burcea! Cum arăta soacra Vivianei Sposub în tinerețe, chiar fiul ei a postat imaginea

(foto: George Burcea / Facebook)

Când și cum se va materializa această promisiune, daor timpul va decide. Până atunci însă, se bucură de fiecare clipă, alături de mama sa, și de partenera sa de viață.

Parteneri
Unde se află mâna Sfântului Ciprian. Se sărbătorește pe 2 octombrie și este cunoscut ca izbăvitorul de vrăji și blesteme
Redactia.ro
Taxă nouă pentru cei care locuiesc la bloc și au centrală termică. Măsura se va aplica chiar din această iarnă
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
DESPĂRȚIREA momentului în showbizul românesc! Și-au spus ADIO, iar el și-a găsit deja altă iubită! 'Ce dai, aia primești'
Unica.ro
Măsură nouă pentru șoferii care au probleme cu legea. A fost deja integrat și funcționează 24 de ore din 24
EVZ.ro
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Spynews
Decizie pentru românii cu mașini mai vechi de 15 ani. Pot ridica 3.000 de lei de la Primărie
Capital.ro
Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila în care locuiește cu fiica ei adolescentă. A adoptat-o de mică, i-a oferit totul, iar imaginile vorbesc de la sine
Avantaje
GEST ȘOCANT al familiei STELEI POPESCU! Teribil ce s-a ÎNTÂMPLAT la MORMÂNTUL ACTRIȚEI
Mediaflux
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă"
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro