Musty Camara a uimit la MasterChef 2022. Ce le-a povestit juraților de i-a impresionat

Musty Camara a uimit la MasterChef 2022. Ce le-a povestit juraților de i-a impresionat
Musty Camara a uimit pe toată lumea cu povestea sa de la Masterchef

Musty Camara a reușit să uimească pe toată lumea la Masterchef 2022. Celebrul fost Răzoinic de la emisiunea ‘Survivor România’ le-a povestit juraților ceva incredibil. Cunoscuții chefi din cadrul proiectului au rămas fără cuvinte.

Musty Camara, apariție de senzație la Masterchef: ce le-a povestit juraților

Kamara este jumătatea trupei Alb Negru și este deja cunoscut de ani buni de români. Iată că și fratele său a venit de puțină vreme în atenția tuturor. Musty Camara a participat în trecut la ‘Survivor România’ unde a reușit să facă parte din categoria celor mai controversați concurenți.

Vedeta a ales acum să își încerce norocul în bucătărie în noul sezon al emisiunii ‘Masterchef’. Bărbatul s-a prezentat în fața chefilor cu somon cu garnitură de orez, sos quatro fromaggi, dar și un decor de creveți, roșii și ciuperci.

Din fericire, el i-a impresionat imediat pe jurați și a trecut în etapa următoare. Telespectatorii sunt deja obișnuiți să asculte poveștile concurenților tocmai ca în felul acesta să reușească să formeze o conexiune cu ei pentru a le simți mai bine emoțiile.

Musty și-a pregătit rapid preparatul în fața bucătarilor și a început să vorbească despre copilăria sa și a fratelui celebru. Acesta a menționat că atunci a învățat să gătească pentru că era nevoit să facă asta pentru cei dragi.

„Am rămas la un moment dat cu fratele meu în Guineea, el avea 15 ani, eu aveam 10 ani. Am stat un an și jumătate singuri, fiind copii, el a avut și o boală destul de complicată, avea crize asemănătoare epilepsiei. Mie îmi era foarte greu să fac față la tot. Trebuia să și mâncăm, să și gătim, să ne și descurcăm în viață”, a povestit Musty Camara la Masterchef 2022.

Detalii din viața sa

Musty Camara este de profesie inginer de sunet și de foarte multe ori a fost alături de fratele său în carieră. O provocare uriașă din viața sa a fost și participarea la emisiunea prezentată de Daniel Pavel, acolo unde s-a regăsit și de unde spune că a plecat cu multe lecții de viață.

Colegii din sezonul său au fost:

  • Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda, Simona Hapciuc și Georgiana Lupu.
  • Iar Războinicii au fost: Marilena Cuciurean, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI