Cu ce se ocupă Cristian Pomohaci de când nu mai e preot. Ce metodă a găsit să slujească (exclusiv)

Cu ce se ocupă Cristian Pomohaci de când nu mai e preot. Ce metodă a găsit să slujească (exclusiv)
Cu ce se ocupă acum Cristian Pomohaci?

Cristian Pomohaci este unul din cele mai controversate personaje de la noi de ani buni. Acesta a revenit în vizorul românilor în urma unor avansuri nepotrivite în rândul unor tineri. Cu ce se ocupă acum de când nu mai este preot? A găsit totuși o metodă să-l slujească pe Domnul.

Cu ce se ocupă Cristian Pomohaci de când nu mai este preot?

Impresara lui Cristian Pomohaci dă cărțile pe față! Aceasta a rupt tăcerea despre artist și aduce detalii despre ce se întâmplă cu celebrul și controversatul artist de patru ani de când a fost caterisit. Dezvăluirile sunt incredibile pentru majoritatea românilor care l-au disprețuit foarte tare pe omul Domnului în urma faptelor sale.

Cristian Pomohaci era unul din cele mai rostite nume din România după ce s-a aflat că era implicat într-un scandal cu avansuri sexuale. S-a găsit o agendă în care acesta avea trecute mai multe nume de copii din cor pe care preotul îi descria așa: ”Marian – care mi-a tras cu ochiul”, ”Dan Ovidiu – insistentul cu cercel în ureche”, ”Bogdan – cu cercei în urechi, frumos”. Reprezentanții Sinodului Mitropolitan al Mitropoliei Ardealului au decis atunci caterisirea acestuia, lăsându-l astfel fără straiele preoțești și fără meseria de a mai sluji.

Cu toate astea, bărbatul încă poate lucra ca teolog laic. Amintim că întreg scandalul a pornit după ce un tânăr în vârstă de 17 ani a înregistrat o discuție indecentă pe care a purtat-o cu acesta și a răspândit-o în spațiul public.

I-a fost interzis să slujească Biserica

Artistului i s-a interzis de atunci să mai slujească Biserica și să mai poarte straiele preoțești. În convorbire, Pomohaci încerca să se apropie de băiat și să îl convingă să se întâlnească și să aibă o legătură. Există și acum credincioși care apelează la el, iar tocmai din acest motiv și-a făcut din locuința fiului său o Biserică, în comuna Moșuni, județul Mureș.

Mariana Mirea, impresara acestuia, a răspuns la cteva întrebări despre artistul care nu își dorește în ruptul capului să renunțe la slujirea Domnului: “Slujește și acum, stă de vorbă cu oamenii acasă. Și-a făcut un fel de lăcaș în satul Moșuni. Sunt foarte mulți oameni care vin la el. El stă de vorbă cu oamenii joi, vineri și sâmbăta.

Pe lângă asta face și rugăciuni pentru ei pentru că oamenii îi cer asta. Din câte știu nu spovedește oamenii doar stă de vorbă cu ei și atât. Am fost la el acum 2/3 luni și am stat de vorbă cu el. Nu slujește în veșminte preotești. El își desfășoară activitatea în casa băiatului său, Marius, casă care este fix lângă Biserica din comună”, arată impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI