Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Alex Bodi: ‘Toți vor să știe ce mănânc’

Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Alex Bodi: ‘Toți vor să știe ce mănânc’
Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Vestea la care nici măcar Alex Bodi nu se aștepta. Cu ce se ocupă, în prezent, Iulia Sălăgean, mama fetiței afaceristului din Mediaș. ‘Toți vor să știe ce mănânc’. Îi calcă pe urme controversatei Bianca Drăgușanu? Ce spune blondina despre jobul ei.

Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Bodi

De când a format un cuplu cu faimoasa Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a căpătat multă notorietate și este, astăzi, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România. După cum bine știe toată țara, fostul partener al designerului a mai fost căsătorit înainte de Bianca Drăgușanu cu Iulia Sălăgean, femeia care i-a dăruit și o fiică, pe micuța Selena. Cu se ocupă acum fosta soție a lui Alex Bodi? Ei bine, frumoasa blondină este pe punctul de a devenit o influenceriță de mare succes.

Urmărită de foarte multe tinere pe rețelele sociale, care o încurajează să meargă pe acest drum, Iulia Sălăgean se alătură, ușor ușor, vedetelor din România care devin influenceri, câștigând sume frumușele din urma prezenței lor pe platformele sociale. Prima soție a lui Alex Bodi susține că nu s-a gândit niciodată la ideea de a deveni vlogger sau influencer, dar acest lucru a venit, cumva, natural, din moment ce admiratoarele sale de pe Instagram îi cer sfaturi de viață, ponturi despre beauty sau diete.

„Nu mă consider influenceriță, dar la cererea fetelor… De când eram în Germania mi se cerea să postez doar ce mănânc eu că ele erau curioase cum îmi întrețin eu silueta sau cum am ajuns eu să slăbesc după ce am luat atâtea kilograme în timpul sarcinii”, a spus Iulia Sălăgean la Antena Stars, potrivit celor de la spynews.ro.

Ce meserie are Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

Nu este de mirare faptul că mii de tinere vor să afle trucurile de frumusețe ale Iuliei Sălăgean. Focoasa blondină este de meserie make-up artist și are un trup sculptat la sala de fitness. Fosta soție a lui Alex Bodi are mare grijă de felul în care arată, fiind o femeie îngrijită și cochetă.

„Eu nu prea am vrut să pun asta pe pagina mea, pentru că eu mă ocup cu make-up-ul, cu sprâncenele, dar la insistențele lor am zis da. Am pus cam 5 zile aproape tot ce mănânc eu. (…) Eu mai postam așa, exercițiile pe care le mai făceam înainte să vin în România. De atunci mi se cerea să pun mai multe”, a explicat fosta soție a lui Alex Bodi, conform sursei citate.

Iulia Sălăgean și Bianca Drăgușanu au fost prietene pentru o perioadă scurtă de timp, deși ambele dive au fost căsătorite cu același bărbat. Relația dintre cele două femeie s-a rupt atunci când mama fiicei lui Alex Bodi a acuzat celebrul designer de faptul că ar fi bârfit-o pe la spatele ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI