Decizia primită azi de Alex Bodi din partea judecătorilor. Ce se întâmplă acum cu afaceristul, a primit interzis

Decizia primită azi de Alex Bodi din partea judecătorilor. Ce se întâmplă acum cu afaceristul, a primit interzis
Alex Bodi primește o nouă decizie în dosarul de trafic de persoane

În urmă cu patru zile Bianca Drăgușanu își serba ziua de naștere, dar și Alex Bodi a petrecut. Afaceristul și-a chemat câțiva prieteni la vila din Tunari unde s-a distrat pe cinste. Numai că astăzi afaceristului i-a cam pierit zâmbetul, după decizia judecătorilor.

Alex Bodi primește o nouă decizie în dosarul de trafic de persoane

În februarie Alex Bodi se prezenta alături de avocatul său la Judecătoria Craiova. În decizia din 18 februarie i se prelungea arestul la domociliu cu alte 30 de zile. Cu alte cuvinte era obligat, sub control judiciar, să stea în continuare acasă.

Iată că ieri, afaceristul s-a prezentat din nou la Judecătoria Craiova, unde se aștepta la o decizie favorabilă pentru el. Numai că, în lumina noilor dovezi atașate la dosar, magistrații au dat o nouă decizie. Din păcate pentru Alex Bodi, decizia este una de menținere a controlului judiciar, astfel că i se prelungește până în aprilie arestul de 30 de zile la domiciliu.

”Alex Bodi a primit vestea cu bărbăţie, dar şi cu oarecare surprindere, întrucât se aştepta la o decizie ceva mai blândă. Bodi va rămâne la vila sa din Voluntari, fără a putea primi anumite vizite şi cu interdicţia de a vorbi despre propriul proces sau despre alte lucruri în legătură cu acesta.

De vreo cinci luni tot aşteptăm să apară acele probe video sau scrise care să-mi incrimineze clientul. Pot să vă declar că inclusiv fosta sa soţie, Iulia Sălăgean, nu are depus în dosar vreo plângere penală formulată la adresa lui Alexandru Nicolae Bodi. Ea are doar o declaraţie de martor”, a precizat avocatul Dancu pentru Impact.ro.

Noi dovezi incriminatorii apar la dosar

În dosarul de trafic de persoane și proxenetism în care este acuzat Alex Bodi, conform avocatului acestuia, ar fi apărut noi dovezi incriminatorii. De aici, poate, și decizia de ieri a magistraților din Crraiova de a-i prelungi mandatul de control judidiciar. Alex Bodi a ajuns inculpat în acest dosar, după denunțul făcut de fota soție, Silvia Iulia Sălăgean.

Imediat după declanșarea scandalului s-a presupus că Bianca Drăgușanu ar fi fost cea care l-ar fi denunțat. Adevărul s-a aflat ulterior, prin intermediul surselor judiciare apropiate de caz. După arestul preventiv, Alex Bodi, înainte de Crăciun, era pus sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia avea să fie prelungită, inclusiv ieri, astfel că afaceristul va rămâne la domiciliul din Voluntari, fără permisiunea de a-l părăsi. În cazul în care încalcă acest ordin riscă adăugarea de ani la o posibilă viitoare sentință cu închisoarea.

Urmăriți Playtech.ro și pe