Cu ce se ocupă acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica

Cu ce se ocupă acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica
Cu ce se ocupă acum Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica

Ana Muntean este cunoscută ca amanta lui Ciprian Marica. Ea a devenit cunoscută în vara anului 2020, în urma unui filmuleț indecent care era realizat cu un an în urmă, care a postat-o pe prima pagină în presa de la noi din țară. Iată cu ce se ocupă în prezent Ana Muntean, fosta amantă a lui Ciprian Marica.

Fosta amantă a lui Ciprian Marica, Ana Muntean – ocupația din prezent

Filmulețul indecent  în care apărea Ana Muntean, alături de Ciprian Marica, într-un hotel din Cluj a apărut cu un an mai târziu, deoarece soțul acesteia l-a făcut public abia atunci, când a prins-o din nou cu un amant.

Din acest motiv, el a hotărât să o facă de râs la toată lumea. Se pare că soțul Anei era chiar prieten cu Marica. Între timp, potrivit newscafe.ro, se pare că Ana Muntean s-ar fi întors la soțul ei, Florin și și-a cerut scuze în public.

La fel s-a întâmplat și cu Ciprian Marica, acesta ar fi fost iertat de mama copiilor lor, Ioana Marcu și-a făcut publică părerea de rău, printr-un mesaj postat pe pagina acestuia de Facebook:

”Orice faptă bună trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămâna Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu?

Da. Am greșit. Îmi pare rău. Sunt un om care, iată, trăiește fără să știe într-o societate de un alb imaculat, cu oameni fără greșeală. Să nu vă așteptați la alte reacții din partea mea. Nu răspund la glume, injurii sau “sfaturi”.

Vă mulțumesc, în schimb, pentru creativitatea generată din grija pentru mine. Chiar mă gândesc la linia aia de prosoape, din vânzările cărora am putea să susținem niște tineri talentați. Aveți grijă de voi! Mi-aș fi dorit să vă urez să fiți mai buni! Dar asta e! Să fiți sănătoși!”

Cu ce se ocupă astăzi fosta amanta a lui Ciprian Marica

Timpul a trecut, iar apele s-au liniștit și între timp, fosta roșcată, Ana Muntean a devenit blondă și s-a transformat. În prezent este antrenoare de fitness, fiind absolventă a Facultății de Sport și făcând sport de performanță, ea le arată femeilor cum să facă ca să ajungă la o siluetă de invidiat.

Aceasta promovează stilul de viață sănătos, prin intermediul imaginilor din postările de pe contul ei personal de Instagram și a filmulețelor pe care le postează în fiecare zi, care cuprind diverse serii de exerciții care se pot face acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI