Ce au făcut Ana Muntean și Ciprian Marica, după ce s-a aflat de aventura lor. Gesturi uluitoare

Ce au făcut Ana Muntean și Ciprian Marica, după ce s-a aflat de aventura lor. Gesturi uluitoare
Ce au făcut Ana Muntean și Ciprian Marica după ce s-a aflat de aventura lor?

Gest șocant pentru jumătățile cuplurilor implicate într-un scandal de proporții! Gestul lui Ciprian Marica la scurt timp după ce s-a aflat de aventura lui cu soția unui Florin Muntean?

Ciprian Marica, gest uluitor după ce s-a aflat de aventura cu soția lui Muntean

Întâlnirea secretă dintre Ana și Marica nu numai că a fost aflată de toată lumea, dar a devenit și o telenovelă controversată, ducându-se spre penibil cu fiecare detaliu descoperit. Filmulețul care îl încriminează pe fotbalist de adulter a fost făcut public de zătre Ziar de Cluj, toată lumea îl blamează pentru că nu ar fi pentru prima oară când intră cu plăcere într-un astfel de scandal amoros, iar acesta alege să paseze implicit vina pe soartă. Contactat de către jurnaliștii de la cancan.ro, Marica a avut doar atât de zis: ”Vă rog, sunați-mă peste 10 minute”.

Nu și-a asumat, pentru că peste cele 10 minute sportivul nu a mai răspuns! ”Abonatul are telefonul închis. Vă rugăm să lăsați mesajul după semnalul sonor”.  În acest context, Marica a ales să lase lumea să vorbească și să nu intervină nici măcar cu o minimă reacție. Din câte de pare, Ioana îi va rămâne alături bărbatului cu care are doi băieți. Blondina a făcut publică o fotografie cu partenerul ei, lucru care înseamnă că va continua relația cu el, cel puțin pentru moment.

Gestul surprinzător al lui Marica, după ce s-a aflat de aventura cu Ana Muntean
Gestul surprinzător al lui Marica, după ce s-a aflat de aventura cu Ana Muntean

„Există viaţă după Marica? Absolut!”

Marica nu e la prima experiență de genul acesta. Fotbalistul i-a călcat strâmb și Ilincăi Vandici, în 1012.

“Nu pot să zic c-am fost fascinată de problemele legate de transferuri, de cine şi când a dat gol. Dar la un fotbalist cred că orice femeie are dreptul în viaţă. Dacă sunt de la doi în sus, atunci s-ar putea să fie tot un fel de iubire interzisă. Există viaţă după Marica? Absolut! N-a murit nimeni din dragoste, n-am murit nici eu. Cine-i Marica până la urmă?! E un bărbat interesant şi-atât. Ca el mai sunt o groază”
Ilinca Vandici