Ce a făcut Ana Muntean, după ce filmarea cu ea și Ciprian Marica a devenit publică VIDEO

Ce a făcut Ana Muntean, după ce filmarea cu ea și Ciprian Marica a devenit publică VIDEO
Ce a făcut Ana Muntean după ce filmarea cu ea și Marica a fost făcută publică?

Ana Muntean se află într-o situație extrem de delicată. Ce a făcut aceasta după ce toată lume a aflat de escapada ei cu Ciprian Marica? Iată filmulețul video!

Ce a făcut Ana Muntean, după ce filmarea cu ea și Marica a apărut?

Joi, 29 aprilie, s devenit viral un filmuleț ce avea să dea peste cap lumea lui Marica. Atunci s-a dovedit că își înșeală soția…și nu cu oricine, ci cu soția unui prieten și vecin. Ana Muntean a fost prima care a venit cu o reacție după ce filmulețul în cauză a luat cu asalt viețile ambelor cupluri implicate în scandalul momentului. Deși inițial și-a șters contul de Facebook, aceasta a fost prima care a s-a afișat. Desigur că și Ioana Marcu a publicat o fotografie cu ea alături de soț, dar aceea era mai degrabă răspunsul ei către presă și fanii soțului pentru situația în care se află.

Ana s-a fotografiat în poziția unui exercițiu sportiv, îmbrăcată adecvat pentru câteva ture de alergat. Se vede cu ochiul liber că aceasta are grijă nu de ieri de trupul ei, pentru că deși este mămica a doi copii, arată fantastic. Soția lui Florin Muntean Jr. le ajută pe doamne și domnișoare să capete un abdomen perfect cu ajutorul proiectului său „8 trucuri pentru un abdomen perfect”. „Scriu aici ceea ce funcționează pentru mine și ceea ce fac eu. Asta nu înseamnă că va funcționa și pentru tine”, a fost mesajul acesteia. Toate bune și frumoase, pentru că Ana s-a înscris la concursul „cea mai sexy mămică” din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

”A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian”

”A avut un scop precis. Discreditarea lui Ciprian. Nu e nimic întâmplător. Se pregătea să devină ministrul Sportului și cu această filmare s-a dorit pătarea imaginii lui. De când s-a aflat de asociație și de dorința lui Ciprian de a ajunge în funcția de ministru al Tineretului și Sportului s-au încercat tot felul de manevre. El ne-a povestit că totul a fost premeditat pentru a-i compromite imaginea”, a dezvăluit o persoană din anturajul lui Ciprian Marica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI