27 apr. 2024 | 14:55

Cu ce se ia super glue de pe blugi. Substanța care dizolvă lipiciul

Utile
Cu ce se ia super glue de pe blugi. Substanța care dizolvă lipiciul

Cu ce se ia super glue de pe blugi. Ai vărsat super glue pe blugii tăi preferați? Se întâmplă adesea din neatenție sau din grabă. Să știi cum să scoți super glue de pe haine este de fapt o abilitate valoroasă. Cu câteva articole de uz casnic, blugii în cauză vor arăta la fel de bine. Iată așadar cu ce se ia super glue de pe blugi.

Cu ce se ia super glue de pe blugi

Zilele ploioase sunt scuza perfectă pentru a deschide geanta de artizanat și a fi creativ cu copiii. Cu câteva bucăți de carton, puțină vopsea și un adult atent care se ocupă de super glue, poți face aproape orice îți propui.

Din păcate, nu ești întotdeauna suficient de atent! Petele de lipici pot fi o imagine foarte comună, dar nedorită, după o zi de activități de crafting sau bricolaj. Dacă ai găsit niște super glue pe hainele tale, iată tot ce trebuie să știi pentru a ajuta la îndepărtarea acelei pate.

Cum scoți super glue de pe blugi

Odată ce ai avut acel moment de groază, realizând că ai vărsat super glue pe blugii tăi preferați, te poți relaxa. Sunt șanse să ai deja tot ceea de ce ai nevoie pentru a îndepărta adezivul acasă!

Ia doar o unealtă de răzuit și niște acetonă, care mai este numită și soluție de îndepărtare a lacului de unghii. Ambele îți vor permite să îndepărtezi super-glue-ul de pe orice țesătură.

Substanța care dizolvă lipiciul

Deși lipiciul alb pentru școală, poate fi dizolvat cu succes cu apă, una dintre singurele substanțe care s-a dovedit a fi eficientă în îndepărtarea super glue-ului încăpățânat este acetona. Merită consultată eticheta producătorului de pe lipiciul tău pentru sfaturi specifice sau pentru a contacta producătorul, deoarece diferite lipiciuri pot conține ingrediente diferite.

Este posibil să ai deja niște acetonă prin casă, deoarece unii dizolvanți de ojă conțin substanța chimică. Cu toate acestea, acetona poate decolora unele țesături delicate, așa că întotdeauna testează mai întâi pe o zonă mică, neobservată și păstrează camera bine ventilată. Înainte de a folosi un agent de îndepărtare a ojei pe bază de acetonă pe petele de lipici, verifică întotdeauna eticheta de îngrijire a hainei tale. Dacă observi că îmbrăcămintea este confecționată din acetat, nu folosi acetonă pentru a îndepărta pata, deoarece ar putea deteriora materialul; du-l în schimb la o curățătorie chimică profesionistă.

Modul de curățare al blugilor de lipici

Pentru a scoate super glue-ul uscat din blugi, urmează acești pași. Utilizează marginea unei linguri pentru a îndepărta bucățile mai mari de lipici. Uneori, pasul 1 face deja treaba.

Dacă nu, verifică cu acetonă o mică parte a țesăturii pentru a vedea dacă aceasta afectează culoarea. Dacă materialul este în regulă, înmoaie o bucată de vată sau o dischetă demachiantă în acetonă și aplic-o pe material. Dacă mai rămâne ceva super glue pe blugi, utilizează un produs pentru îndepărtarea petelor și pune-i în mașina de spălat., sau spală-i cu mâna. Blugii tăi ar trebui să fie ca noi.

Cu ce se ia super glue de pe blugi

Cum cureți blugii de super glue

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Update. Florin Piersic a fost operat și se află la terapie intensivă
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare și iau bani şi pe sticlele respinse, care nu sunt în program. Metoda mai merge până pe 30 iunie
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
Ce se întâmplă în România e SECRET MILITAR. Totul lângă un mare oraș
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro