09 mai 2024 | 21:14

Cum se simte Maria Ciobanu la 86 de ani. Bebe Mihu a întâlnit-o în SUA: ”Clima de acolo îi face bine!”. De ce boală suferă, de fapt, artista EXCLUSIV

EXCLUSIV
Cum se simte Maria Ciobanu la 86 de ani. Bebe Mihu a întâlnit-o în SUA: ”Clima de acolo îi face bine!”. De ce boală suferă, de fapt, artista EXCLUSIV

Maria Ciobanu, stabilită în America de aproape 20 de ani, n-a mai revenit în țară din 2019. Însă, recent, celebrul impresar al vedetelor, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu, a reîntâlnit-o în timpul turneului de peste Ocean. În exclusivitate pentru Playtech Știri, acesta ne-a oferit detalii despre starea de sănătate a cântăreței, căreia atât de frumos i se mai spune și ”Ciocârlia muzicii populare românești”. Am aflat și cine o îngrijește cu devotament după plecarea din România.

De ce a plecat Maria Ciobanu din România. Cu ce boală a fost diagnosticată?

”Ciocârlia muzicii populare românești”, Maria Ciobanu, este așteptată cu nerăbdare în țară, de către admiratorii ei, pentru un nou concert de muzică populară, însă ea pare de neclintit în decizia luată pe plan profesional. Cel mai important impresar al vedetelor, Bebe Mihu, ne-a oferit câteva detalii despre starea de sănătate a artistei, pe care a reîntâlnit-o, recent, în America.

De altfel, Bebe Mihu și Maria Ciobanu sunt mai mult decât colegi de breaslă, pe ei legându-i o mai veche prietenie de suflet. Am aflat cum se simte Maria Ciobanu, dar și pe cine are sprijin la bătrânețe, după plecarea din România:

”Pe Maria Ciobanu am revăzut-o recent, când eu și soția mea am fost plecați în turneu, în America. Dar mereu când ajungem acolo, stăm cu ea la povești, suntem și prieteni de familie, avem atâtea amintiri frumoase împreună din timpul concertelor. Maria Ciobanu este bine cu sănătatea, la vârsta dânsei. De fapt, ea a plecat din România din cauza problemelor de sănătate, are un fel de astm, din câte am înțeles. Clima de acolo, din California, îi priește însă mai bine decât cea din România”, ne-a declarat Bebe Mihu, exclusiv pentru Playtech Știri.

Citiți și:

Ce pensie are Maria Ciobanu. Rușine mai mare nu există. Suma pe care o încasează lunar de la stat

”Maria Ciobanu a decis să se retragă din muzică”

De la Bebe Mihu am mai aflat, exclusiv pentru Playtech Știri, și că Maria Ciobanu, artista cu voce inconfundabilă, a renunțat la spectacole din cauza vârstei și a problemelor de sănătate:

”Pe Maria Ciobanu și acum o ține vocea, are un glas de invidiat, dar a decis, după o carieră frumoasă de zeci de ani, să se retragă din muzică, nu mai cântă”.

Întrebat de reporterul Playtech Știri dacă el și soția Maria Dragomiroiu s-ar muta definitiv în America, unde ea cântă adesea și se bucură de succes, Bebe Mihu ne-a declarat:

”Nu vom rămâne acolo de tot, am avut oferte, dar gândul ne e mereu acasă. Dar stăm și colo, și colo, îmbinăm utilul cu plăcutul”, a fost răspunsul vestitului impresar al artiștilor.

Citiți și:

De ce nu vorbește Maria Ciobanu limba engleză, chiar dacă locuiește în America de 15 ani. Ce a dezvăluit Ionuț Dolănescu

Ce pensie are Maria Ciobanu după o activitate muzicală de 40 de ani: ”Cum aș putea să trăiesc?”

Maria Ciobanu mărturisea într-un  interviu TV că are o pensie mult prea mică, comparativ cu vechimea considerabilă în lumea artistică:

”După 40 de ani de muncă am 1.200 de lei pensie. Cam cum aş putea să trăiesc?! Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele?! Cum să trăiesc cu 1.200?”, se întreba ea, total dezamăgită de banii primiți lunar de la poștaș.

Artista de muzică populară Maria Ciobanu a avut o viață demnă de un scenariu de film. Este căsătorită cu Mircea Cîmpeanu, fost mare sportiv, dar l-a iubit cu patimă și pe artistul Ion Dolănescu, rodul dragostei lor fiind Ionuț Dolănescu. Maria Ciobanu are și două fiice din alte relații, ambele moștenindu-i talentul vocal.

Parteneri
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Redactia.ro
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Traian Băsescu: Ar fi o mare greșeală a României să nu dea Ucrainei un sistem Patriot. Ucrainenii luptă și pentru noi
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Prețul carburanților explodează. Ce se întâmplă de la 1 iulie
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Rămas bun, maestre! A murit marele actor. Și-a luat adio
Capital.ro
Ce trebuie să știe românii care iau bani pe sticle reciclate. Ministrul Mediului vrea să schimbe regulile: "Lucrăm deja la un proiect de hotărâre de guvern"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro