26 dec. 2021 | 19:37

Cu ce s-a ocupat Cabral înainte să devină celebru. Multe vedete s-ar rușina să povestească

Monden
Cu ce s-a ocupat Cabral înainte să devină celebru. Multe vedete s-ar rușina să povestească
Cum a intrat in televiziune

Cabral este unul dintre cei mai longevivi și carismatici oameni de televiziune din România. Îndrăgitul prezentator  nu a avut aceeași meserie dintotdeauna. În trecut, el își câștiga banii din cu totul altceva. Cu toate că mulți s-ar rușina să recunoască, Cabral nu are nicio problemă să povestească cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebru.

Cum și-a câștigat banii Cabral înainte să devină celebru

Prezentatorul are un blog pe care scrie constant și abordează diferite subiecte cu fanii lui. Tot acolo scrie și despre detalii mai puțin știute din viața lui. El le-a povestit fanilor cum își câștiga banii înainte să devină celebru.

El se ocupa cu descărcarea TIR-urilor, a lucrat la vulcanizare și șantier, în momentele în care avea nevoie de bani ca să își facă diverse plăceri.

„Am descărcat TIR-uri cu cârca atunci când am vrut să plec cu băieţii la mare, am lucrat la vulcanizare când am vrut să merg la munte, când mi-am dorit să mă îmbrac mai cu moţ m-am angajat paznic de noapte la anticariat. Am lucrat şi pe şantier, la casa lui Titi, un prieten de-al părinţilor mei”, a scris Cabral pe blogul lui.

Ce spune vedeta despre celebritate

Într-un interviu mai vechi, Cabral a vorbit despre celebritate și avantajele, dar și dezavantajele cu care vine celebritatea.

„Stai la coadă, că e de porc să te bagi în față. Doar că, atunci când ajungi la ghișeu, sunt uneori șanse să zâmbească cineva prin gemulețul ăla de la nivelul buricului.

Cât despre poze pe stradă, cu două excepții, fac oricând și oriunde. Excepțiile sunt simple… Când sunt cu Namiko,

fiindcă ea nu poate să înțeleagă că o pun pe hold, și am experiența asta de la Inoke și mi-am dat seama că pentru ea nu a fost deloc plăcut. Și când suntem la masă, că nu te pui între om și micii din fața lui…”, a afirmat Cabral.

Cum a ajuns prezentatorul în televiziune

El a ajuns să lucreze în televiziune și să devină celebru datorită apropiaților, care l-au împins spre această carieră.

„Nu mi-am dorit, ba chiar am refuzat niște castinguri. Până la urmă, m-am dus, de gura celor apropiați… și am cam rămas.

Am început cu „Roata de Rezervă, care era o emisiune auto.

Dar apoi am vrut să mă opresc. Și, când m-au invitat cei de la Prima la un casting, m-am dus cu un dosar de oferte de asigurări, pe vremea aia lucram în paralel ca inspector de asigurări.

Ei mă întrebau de emisiune… eu îi întrebam de parcul auto!”, a dezvăluit Cabral.

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Se poate și mai rău la nivel de vreme. Temperaturile scad în continuare
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Capital.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro