29 apr. 2021 | 10:44

Cu ce s-a înnoit Loredana Chivu înainte de Paște. Vedeta a făcut marele anunț: ”Mi-a ajutat Dumnezeu”

Monden
Cu ce s-a înnoit Loredana Chivu înainte de Paște. Vedeta a făcut marele anunț: ”Mi-a ajutat Dumnezeu”
Loredana Chivu a făcut un anunț: Cu ce s-a înnoit înainte de Paște

Loredana Chivu este printre puținele persoane care au avut un succes fulminant în pandemie. După ce și-a cumpărat o mașină de 380.000 de euro, acum ”s-a înnoit” de Paște. Dansatoarea a făcut o achiziție și mai și. „Mi-a ajutat Dumnezeu”, a spus recunoscătoare blondina.

Loredana Chivu s-a înnoit înainte de Paște

Fosta asistentă a lui Dan Capatos de la ”Un Show Păcătos” o duce bine și în pandemie. Loredana Chivu s-a fotografiat cu un contract în mână și cheile de la viitoarea sa casă de lux. Penthouseul este situat în cea mai bună zonă a Capitalei, iar vedeta le-a spus fanilor pe Instagram cât de fericită este pentru că a reușit să-și realizeze visul, cu atât mai mult cu cât acest lucru s-a întâmplat chiar în Săptămâna Mare.

„Mi-a ajutat Dumnezeu, iar azi am dat cu pixul în Săptămâna Mare. Pentru mine e o realizare foarte mare”, a mărturisit blondina pe contul de socializare.

Vedeta cere daune morale de 300.000 de euro unei clinici de înfrumusețate în urma unei operații estetice nereușite 

Loredana Chivu cere daune de 300.000 de euro unei clinici de înfrumusețare după ce ar fi distrus-o în urma unor operații estetice, acuză blondina. Ea a încheiat un contract cu o clinică estetică celebră în București prin care a beneficiat de o intervenție la nivelul corpului. Conform documentului, a primit și o sumă de bani.

Aajuns la urgență în urma intervenției și nici până astăzi nu s-a recuperat complet, operația fiind făcută la începutul lunii aprilie. Astfel, Loredana a dat clinica în judecată și cere daune morale în valoare de 300.000 de euro, dar și daune materiale de 40.000 de lei. Contactată de jurnaliști, vedeta nu a oferit prea multe detalii, dar a menționat că lucrurile sunt grave și că își caută dreptatea în justiție.

Dansatoarea este cunoscută pentru apariția în revista Playboy din iunie 2009, când s-a lăsat pozată în ipostaze hippie în mijlocul naturii. La scurt timp, a venit și în vizorul presei mondene, unde despre ea se scria că are o înclinație deosebită pentru jucătorii de fotbal.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro