Cu ce s-a înnoit Loredana Chivu înainte de Paște. Vedeta a făcut marele anunț: ”Mi-a ajutat Dumnezeu”

Cu ce s-a înnoit Loredana Chivu înainte de Paște. Vedeta a făcut marele anunț: ”Mi-a ajutat Dumnezeu”
Loredana Chivu a făcut un anunț: Cu ce s-a înnoit înainte de Paște

Loredana Chivu este printre puținele persoane care au avut un succes fulminant în pandemie. După ce și-a cumpărat o mașină de 380.000 de euro, acum ”s-a înnoit” de Paște. Dansatoarea a făcut o achiziție și mai și. „Mi-a ajutat Dumnezeu”, a spus recunoscătoare blondina.

Loredana Chivu s-a înnoit înainte de Paște

Fosta asistentă a lui Dan Capatos de la ”Un Show Păcătos” o duce bine și în pandemie. Loredana Chivu s-a fotografiat cu un contract în mână și cheile de la viitoarea sa casă de lux. Penthouseul este situat în cea mai bună zonă a Capitalei, iar vedeta le-a spus fanilor pe Instagram cât de fericită este pentru că a reușit să-și realizeze visul, cu atât mai mult cu cât acest lucru s-a întâmplat chiar în Săptămâna Mare.

„Mi-a ajutat Dumnezeu, iar azi am dat cu pixul în Săptămâna Mare. Pentru mine e o realizare foarte mare”, a mărturisit blondina pe contul de socializare.

Vedeta cere daune morale de 300.000 de euro unei clinici de înfrumusețate în urma unei operații estetice nereușite 

Loredana Chivu cere daune de 300.000 de euro unei clinici de înfrumusețare după ce ar fi distrus-o în urma unor operații estetice, acuză blondina. Ea a încheiat un contract cu o clinică estetică celebră în București prin care a beneficiat de o intervenție la nivelul corpului. Conform documentului, a primit și o sumă de bani.

Aajuns la urgență în urma intervenției și nici până astăzi nu s-a recuperat complet, operația fiind făcută la începutul lunii aprilie. Astfel, Loredana a dat clinica în judecată și cere daune morale în valoare de 300.000 de euro, dar și daune materiale de 40.000 de lei. Contactată de jurnaliști, vedeta nu a oferit prea multe detalii, dar a menționat că lucrurile sunt grave și că își caută dreptatea în justiție.

Dansatoarea este cunoscută pentru apariția în revista Playboy din iunie 2009, când s-a lăsat pozată în ipostaze hippie în mijlocul naturii. La scurt timp, a venit și în vizorul presei mondene, unde despre ea se scria că are o înclinație deosebită pentru jucătorii de fotbal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI