Loredana Chivu, probleme majore din cauza unei intervenții estetice. Vrea 340.000 de euro daune

Loredana Chivu, probleme majore din cauza unei intervenții estetice. Vrea 340.000 de euro daune
Loredana Chivu, probleme majore din cauza unei interventii estetice

Probleme serioase pentru focoasa Loredana Chivu. Fosta asistentă TV de la Amtena 1 tună și fulgeră după ce susține că a fos distrusă la o clinică estetică pe care o frecventa și acum cere daune de 340.000 de euro. Ce a pățit fosta asistentă TV de la Un Show Păcătos.

Loredana Chivu, probleme majore din cauza unei intervenții estetice

Totul a început când faimoasa blondină a fost ofertată pentru a fi imaginea unei clinici celebre, lucru care a entuziasmat-o pe Loredana, la început. Pe lângă suma fabuloasă de bani pe care o primea pentru promovare, vedeta a beneficiat și de intervenții estetice gratuite.

Cu toate acestea, Loredana Chivu a ajuns, de urgență, la spital în urma operațiilor estetice iar acum cere daune morale și materiale în valoare de 340.000 de euro. În prezent, fosta asistentă a lui Dan Capatos de la Un Show Păcătos se recuperează după operația suferită cu puțin timp ân urmă, dar este determinată să meargă până în pânzele albe, pentru a obține ceea ce își dorește.

Loredana Chivu este una dintre cele mai operate vedete din showbizul românesc, lângă Bianca Drăgușanu, Ana Maria Mocanu și Simona Trașcă. Fosta „păcătoasă” niciodată nu s-a ferit să recunoască faptul că apelează la bisturiu foarte des, pentru a-și îmbunătăți imaginea, corectând micile imperfecțiuni pe care le găsea deranjante.

Loredana Chivu, desființată din cauza pozelor în care apare arsă pe corp

Cu toate astea, internauții au desființat-o din cauza unor fotografii care au apărut, recent, pe contul ei de Instagram, în care Loredana Chivu apare cu arsuri pe tot trupul, semn că diva nu a folosit cremă de protecție împotriva razelor ultraviolete foarte puternice.

„Esti singura ființă umană care a reușit performanța să ardă soarele din Dubai si sa doarmă pe Lună doar cu capul !!!!

Capul e de la alt corp

Prajita esti, amarato!

Ai vrut sa iei tot soarele de Dubai

E ca si cum ai avea 3 jante albe si o janta roz….

S-a topit plasticul în tine

Daca asta înseamnă frumusețe… Ti se face milă de Angelina Jolie!

Nici creveții nu fac așa culoare in tigaie

Față albă și corpul roșu de zici ca are calorifer in ea

Oare o putea dormi??”, sunt câteva dintre comentariile pe care românii i le-au scris Loredanei Chivu, pe contul ei de Instagram.

Loredana Chivu, mesaj dur pentru cei care au criticat-o pe Instagram

Blondina nu s-a putut abține și le-a transmis un mesaj dur celor care o critică, spunând că a folosit cremă de protecție, însă soarele din Dubai a fost mult prea puterni:

„Tot primesc mesaje că m-am ars la soare. Păi, normal că m-am ars, că aici 35 de grade se simt ca 40-50 în România. Poftim, protecție! Ne-am dat cu 10 din astea în fiecare zi, pentru că aici soarele e mult mai puternic. Deși am stat la umbră, m-am ars că așa e când stai la plajă. Așa e soarele în Dubai, veniți și voi să vedeți cum e și vorbim după aia.

Și tot nu sunt toate cremele pe care le folosim, am folosit cel puțin 30 de protecții. V-am arătat o mică parte. Pentru fetele care folosesc ulei de msăsline, din ăla de bucătărie, veniți și voi în Dubai. Dați-vă cu ulei de măsline și să vedeți ce vă bronzați. Lăsați vrăjeala cu mine, că nu merge”, a declarat Loredana Chivu pe rețelele de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI