Mihai Neșu își șochează fanii în Săptămâna Mare: ”Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident!”

Mihai Neșu a vorbit despre viața lui de după accidentul care i-a schimbat viața radical. El a spus că este o binecuvântare faptul că a rămas paralizat, însă spune că are și un mare regret.

Mihai Neșu își șochează fanii în Săptămâna Mare

Au trecut aproape 10 ani de când Mihai Neșu este țintuit în scaun cu rotile, după ce s-a accidentat la un antrenament. Fostul fotbalist încă face terapie fizică, iar faptul că reușește să se miște, câtuși de puțin, este o mare reușită pentru el.

Recent, Mihai Neșu a acordat un interviu în care a vorbit despre viața lui de după accidentul din 2011 și spune că a fost o binecuvântare. Liniștea sufletească pe care a dobândit-o este mai prețioasă decât chinul fizic la care este supus.

Viaţa mea înainte de accident a fost ca viaţa majorităţii tinerilor. Aveam multe vise, îmi doream să câştig mulţi bani şi să îmi cumpăr tot ce vreau. Cu Dumnezeu nu aveam nicio relaţie. Ştiam că există Dumnezeu. Îmi mai aduceam aminte din când în când de el.

Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest accident. Dumnezeu mă iubește și are grijă de mine și trebuie să fiu și eu așa cum mă vrea el.”, a spus Mihai Neșu pentru revista Familia Ortodoxă.

Marele regret al lui Mihai Neșu

El a mai spus că în primii ani i-a fost foarte greu și se considera cel mai ghinionist om. Fostul fotbalist spune că în ultima perioadă nu are de ce să se plângă.

”Bineînțeles că în primii ani mi se părea că suferința mea este cea mai mare. Credeam că niciunui om nu i se poate întâmpla mai rău decât ce am pățit eu.

Dar acum, în ultima perioadă, mărturisesc că nu am de ce să mă plâng. Și văd în jurul meu oameni care sunt sănătoși, poate, din punct de vedere fizic, dar sunt foarte nefericiți din punct de vedere sufletesc.”, a mai spus ex-fotbalistul.

Mihai Neșu a mai spus că are un mare regret, iar acela este că nu a găsit credința în Dumnezeu mai devreme. El a transmis oamenilor că vrea să fie luat drept un exemplu negativ pentru prima parte a vieții sale.

Am un mare regret că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are viața noastră. Iar cei care citesc acest interviu aș dori să mă ia ca exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele și să vadă că în orice situație, chiar și în situații atât de rele ca a mea, Dumnezeu poate să schimbe viața unui om în bine.”, a spus în încheiere Mihai Neșu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI