Loredana Chivu, mari probleme de sănătate după o intervenție estetică. Ce ar fi pățit fosta asistentă TV

Loredana Chivu, mari probleme de sănătate după o intervenție estetică. Ce ar fi pățit fosta asistentă TV
Loredana Chivu, probleme de sanatate

Există imagini șocante cu posteriorul proaspăt siliconat al Loredanei Chivu. Din păcate pentru aceasta, intervenția a fost un dezastru pentru fesele ei. Însă cum a ajuns blondina in situatia aceasta și cu ce anume i-ar fi cumpărat tăcerea patronul clinicii unde a efectuat procedura.

Loredana Chivu, mari probleme de sănătate după o intervenție estetică

La început de 2019, Loredana Chivu și-a ”refăcut” posteriorul printr-o intervenție de injectare fesieră. De atunci, fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a prezentat întruna ”investiția” din toate pozițiile, însp dacă implanturile cu silicoane au termen de valabilitate de zece ani, nu așa stă treaba și când vine vorba de posterior. După câteva luni, acesta trebuie ”upgradat”, fapt pe care l-a și făcut recent Loredana Chivu.

Astfel că potrivit surselor Cancan, blondina a repetat procedura de injectare fesieră la o clinică privată din București, o clinică vizitată, de-a lungul timpului de mai multe vedete de la noi. Surse din zona medicală au susținut că intervenția ar fi costat mai puțin decât prețul obișnuit de pe piață, fapt care, la început, i-ar fi convenit fostei asistente de televiziune. Însă costul redus are și o explicație logică.

Prin urmare, unul dintre medici ar fi utilizat substanțe ieftine pentru a-i silicona posteriorul blondinei, iar intervenția ar fi fost sinonimă cu dezastrul. După ce s-a trezit cu fesele ”putrezite”, Loredana Chivu s-a dus iar la clinica unde a făcut procedura, ca să primească explicații. A urmat apoi o dură negociere cu proprietarul clinicii, iar aceasta, ca să renunțe la orice fel de pretenții, ar fi primit în dar o mașină.

Cum arată acum posteriorul blondinei

Potrivit sursei citate, ar fi vorba chiar de acel Lamborghini Urus pe care Loredana Chivu l-a prezentat la finele lunii martie pe rețelele de socializare ca fiind ”noua achiziție”. Acest bolid valorează aproximativ 300.000 de euro și ar fost achiziționat chiar de proprietarul clinicii prin compania sa, în leasing, achitând pentru el rate lunare. Dar patronul clinicii, ca să închidă totul cu Loredana Chivu, i l-ar fi dat ei.

Însă imaginile arată cum se prezintă acum fesele Loredanei Chivu și se poate observa cum acestea au ”putrezit”, iar posteriorul bombat al vedetei este istorie.

De menționat este că clinica la care Loredana Chivu a efectuat procedura este deținută de un om de afaceri, nu de un medic. Acesta a angajat mai mulți medici care asigură servicii. Însă cu substanța care se injectează în fese ar fi probleme mari. Potrivit surselor cancan, substanța ar fi cehească și s-ar fi numit inițial Aquafiling, însă din cauza anumitor probleme, producătorii i-ar fi schimbat numele în Los Deline.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI