02 ian. 2022 | 15:21

Cu ce româncă se poate duela Simona Halep la WTA Melbourne 1. O să fie un meci pe cinste!

Sport
Cu ce româncă se poate duela Simona Halep la WTA Melbourne 1. O să fie un meci pe cinste!
Cu ce româncă se poate duela Simona Halep la WTA Melbourne 1

Cu ce româncă s-ar putea duela Simona Halep la WTA Melbourne 1, un turneu de categorie „250” care va începe marți, 4 ianuarie 2022. Simona Halep va debuta în acest an la acest turneu, care se dispută pe hard în intervalul 4-9 ianuarie 2022 și care are la start, pe tabloul principal, 32 de sportive.

Cu ce româncă se poate duela Simona Halep la WTA Melbourne 1

În primul tur al acestui prim turneu din nou al, Simona Halep se va duela cu o adeversară venită din calificări, pentru ca în cel de-al doilea tur să o poată întâlni pe Gabriela Ruse, dacă ambele sportive românce vor câștiga duelurile de la debut.

În primul tur, Gabriela Ruse, în vârstă de 24 de ani, 87 WTA, va juca contra Arinei Rodionova (Australia – 152 WTA). De precizat este că cele două jucătoare românce, Simona Halep și Gabriela Ruse, s-au mai întâlnit pe teren o singură dată la Transylvania Open 2021, iar meciul a fost câștigat de Simona Halep, cu scorul de 6-1, 6-2.

Însă țara noastră mai are și o a treia reprezentantă pe tabloul principal al acestui turneu, și anume, pe Jaqueline Cristian (71 WTA) care o întâlnește pe Kaia Kanepi (73 WTA) în runda inaugurală.

La turneul de la Melbourne, Simona Halep este cap de serie numărul doi, iar principala favorită este jucătoarea de tenis Naomi Osaka. Așadar, primele patru favorite ale întrecerii sunt Naomi Osaka, Simona Halep, Veronika Kudermetova și Liudmila Samsonova.

„M-am antrenat foarte bine”

Simona Halep a finalizat anul 2021 pe locul 20 în ierarhia mondială, după ce vreme de 7 ani la rând ea a fost în Top 10 WTA. Simona Halep a spus, înainte de plecarea în Australia, că se simte foarte bine fizic și pshic.

„Ultimii doi ani i-am petrecut acasă, a fost diferit, dar am experienţa de a pleca în perioada aceasta şi nu mi-e greu, chiar e ok să plec acum. O să joc toate cele trei turnee pentru că vreau să am meciuri multe, nu am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale.

Am aşteptări, pentru că m-am antrenat foarte bine, am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie, aşa că mă voi duce acolo cu încredere şi ce va fi va fi. Mă simt foarte bine fizic şi psihic la fel”, a spus Simona Halep, conform telekomsport.ro.

Anul acesta, Simona Halep va fi prezentă și la Sydney Tennis Classic, care va avea loc în perioada dintre 10 și 15 ianuarie.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Capital.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ANUNȚ privind BANII de PENSII de PAȘTE! Daniel Baciu a dat VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro