Ce a spus Ilie Năstase despre Simona Halep și participarea ei la Australian Open 2022. O fi așa?

Ce a spus Ilie Năstase despre Simona Halep și participarea ei la Australian Open 2022. O fi așa?
Ilie Năstase a venit cu detalii despre participarea Simonei Halep la Australian Open

Ilie Năstase a comentat participarea Simonei Halep la Australian Open 2022. Ce a spus celebrul fost tenismen despre prestația campioanei noastre la cunoscuta competițe? Fanii acesteia au fost extrem de încântați de cele auzite.

Ilie Năstase, despre participarea Simonei Halep la Australian Open

Ilie Năstase o urmărește în detaliu pe campioana noastră. Simona Halep a petrecut finalul anului 2021 în Australia, acolo unde se pregătește pentru startul noului sezon. Primul obiectiv deosebit pentru anul 2022 este Australian Open. Amintim că aceasta a câștigat în trecut un trofeu pe care speră să pună mâna și acum.

Ilie Năstase este un fost lider mondial ATP și speră ca aceasta să câștige măcar un trofeu de Mare Șlem în anul care abia a început. De asemenea, fostul sportiv apreciază strategia Simonei de a se pregăti în detaliu de Australian Open prin participarea la două turnee în Australia, Ilie Năstase a venit cu detalii despre prestația Simonei Halep la Australian Open.

„O va ajuta să fie pregătită pentru Grand Slam”

„Pentru tenisul românesc sper să avem mai mulţi câştigători de Grand Slam dacă se poate! Avem 11 jucătoare la Australian Open (n.r. – 5 pe tabloul principal și 6 în calificări). Am văzut că Simona Halep se duce să joace câteva turnee înainte de Australian Open, lucru foarte bun. O va ajuta să fie pregătită pentru Grand Slam”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Simona Halep are în palmares două titluri de Mareș Șlem: Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019, iar cel mai bun rezultat înregistrat la Australian Open a fost în finala din 2018. Românca a pierdut atunci în fața danezei Caroline Wozniacki.

Simona va participa la competiția Melbourne Summer Set în noul an, turneu de categorie WTA 250 (4 – 9 ianuarie), ulterior va merge la Sydney, pentru un turneu de categoria WTA 500 (10 – 15 ianuarie). Australian Open este programat între perioada 17 – 30 ianuarie, la Melbourne. Casele de pariuri arată că aceasta este a opta în topul favoritelor la câștigarea trofeului.

„Nu mai contează acum”

„Nu mai contează acum pe ce loc este Simona Halep, dacă a fost odată pe locul 1. Aia contează. Că este acum pe loc cu 14, după mine, asta nu mai contează. Ea oricum nu este jucătoare de locul 14. Clasamentele nu spun întotdeauna adevărul. Simona Halep joacă de numărul 1, 2, 3, acolo.

Clasamentele nu mai contează. Ştiu că o să joace la Indian Wells şi la Cluj şi la Turneul Campioanelor, dacă se califică”, a susținut Ilie Năstase, într-un interviu acordat Centrului Național de Tenis la începutul acestui sezon de toamnă.

Urmăriți Playtech.ro și pe