Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea, după ce a născut de două ori. ”Ne descurcăm noi cumva!”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea, după ce a născut de două ori. ”Ne descurcăm noi cumva!”
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea, după ce a născut de două ori. ”Ne descurcăm noi cumva!”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns pe mâna medicilor. Cei doi se resimt parcă după viața cu doi copii mici. Aceștia nu le refuză fetițelor  plăcerea de a fi luate în brațe, de aici și problemele de sănătate.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Gabriela Cristea, după ce a născut de două ori

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt părinții a două fetițe superbe, pe nume Victoria și Iris. Se știe că Gabriela Cristea și-a dorit din tot sufletul să devină mamă, iar această minune i s-a îndeplinit. Acum, atât ea, cât și soțul ei se confruntă cu probleme de sănătate.

„Suntem amândoi cu spatele în piuneze. Tavi face acum niște tratamente: fizioterapie, elongații și tot felul de chestii specifice pentru coloană. Și, când o să termine el, o să mă duc eu. Și când o să termin eu, o să se ducă el din nou și tot așa”, a povestit, pentru Libertatea, Gabriela Cristea.

Cei doi au decis să nu le priveze pe fetițe de plăcerea de a le ține în brațe, însă… cu pauze. „În timpul procedurilor nu prea ai voie să ridici. Victoria are 14 kilograme… E greu să te abții să nu o iei în brațe. Ne descurcăm până la urmă”, a precizat și Tavi Clonda.

Tavi Clonda calmează spiritele

Victoria, fiica mai mare împarte totul cu surioara mai mică, Iris, care uneori devine autoritară. „Victoria a început să aibă un sentiment de apartenență, nu cumva să o părăsim. Ne-a trebuit aproape o jumătate de oră să o convingem să ne lase să plecăm la eveniment. La Iris, lucrurile sunt mai simple încă, dar începe să își arate colțișorii și la propriu și la figurat”, a spus vedeta Antena Stars, potrivit sursei citate.

Doar că reprizele de joacă dintre cele două fetițe se termină, uneori, dramatic, dar Tavi Clonda reușește să calmeze spiritele:

„Sunt așa de drăguțe, au început să se joace amândouă, Victoria se tot strâmbă, face toate drăciile cu ea. E foarte simpatică Iris în momentul în care întinde mânuța și o trage de păr pe Victoria. Și începe să plângă dacă o trage foarte tare. Și Tavi e foarte simpatic și zice: „Ce faci, tata? Te lași bătută de Iris?” Conviețuiesc bine”, a povestit Gabriela Cristea.