Câte kilograme a slăbit Gabriela Cristea. Soția lui Tavi Clonda le-a dat peste nas cârcotașelor

Câte kilograme a slăbit Gabriela Cristea. Soția lui Tavi Clonda le-a dat peste nas cârcotașelor
Gabriela Cristea le-a dat peste nas tuturor. Vedeta a slăbit și arată extraordinar

Gabriela Cristea le-a dat peste nas tuturor și a reușit să ajungă la kilogramele de dinainte de sarcini. Cum arată aceasta acum și de ce încă este foarte criticată de unii urmăritori de pe rețelele de socializare?

Gabriela Cristea a reușit să dea jos 20 de kilograme

Gabriela Cristea a trecut la rochii mulate! Aceasta s-a apucat de dietă după ce a terminat să o alăpteze pe mezina familiei, iar acum se poate bucura de schimbări vizibile asupra siluetei. Vedeta, la vârsta de 45 de ani, s-a redescoperit. Dacă unii fani au complimentat-o și au susținut-o să continue drumul spre vechea talie de viespe, alții au continuat să o critice. Au existat persoane care i-au mărturisit că brațele arată încă că s-a luptat cu ceva kilograme în plus. Rețeta-minune care a făcut-o să scape de surplusul de după nașteri a fost dezvăluită chiar de ea.

„Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”. Amintim că prezentatoarea emisiunii Like a Star s-a căsătorit religios pe data de 24 august a lui 2019 și are două fetițe: Iris, care va împlini în curând 1 an, și Victoria, care are 2 ani și jumătate.

Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme
Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme

„Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit”

“Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu…Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie. Mulţi mi-au sărit în cap când au auzit pentru că eu alăptez, dar am vorbit cu cei de la firma respectivă şi mi-au zis că este posibil să fie puţin agitat copilul din cauza pricina ceaiului respectiv, dar nimic mai grav. Iris nu a avut însă nimic. Mă moşteneşte! Pe mine nici cafeaua nu mă agită absolut deloc”
Gabriela Cristea