Ana Baniciu are un nou iubit. Primele imagini cu el, totul e clar acum

Ana Baniciu are un nou iubit. Primele imagini cu el, totul e clar acum
Ana Banciu are un nou iubit. Cine e bărbatul care i-a furat inima?

Ana Baniciu nu mai e singură! Celebra cântăreață e foarte discretă când vine vorba de viața pensonală, mai cu seamă cu relațiile sale. Blondina a postat o fotografie cu ajutorul cărora le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că iubește și e iubită.

Ana Baniciu, nou relație. Cine e iubitul cântăreței?

Una din cele mai apreciate tinere talente de la noi și-a asumat relația cu Edy, bărbatul care o face acum fericită. Ana Baniciu a susținut până acum că nu a găsit o persoană potrivită, motiv pentru care a și fost singură o lungă perioadă. Acum, însă, statusul ei s-a schimbat! Cântăreața trăieștei o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr extrem de chipeș. La cum o cunoaște publicul și la cât de discretă e mereu când vine vorba despre viața personală, fanii ei se așteaptă ca acesta să fie unul din puținele detalii pe care să le arate blondina în public.

În clipul postat pe rețelele de socializare alături de iubit Ana radiază în brațele bărbatului. Imaginile sut însoțite de un singur cuvânt: „Atât”, însoțit de o inimioară. Edy Kovacs e un afacerist desăvârșit care nu e deloc nou în lumea showbiz-ului românesc, având în trecut relații cu unele din cele mai cunoscute dive de la noi printre care se numără și Daniela Crudu.

„Atunci miza e mai mare”

Ana e cunoscută datorită serialului Pariu cu Viața în care a jucat în adolescență, dar și numele tatălui a ajutat-o mult. Pasiunea pentru artă e moștenită, mai cu seamă că a fost mereu înconjurată de frumos, dar mai ales de muzică.

„Am primit un pian de la Moş Crăciun pe care l-a şi montat toată noaptea, îmi aduc aminte că eram uimită că nu mi-a adus păpuşă. Am făcut 8 ani de pian apoi, îmi plăcea, dar voiam să fiu liberă să cânt ce vreau eu şi nu prea mergeau lucrurile aşa. Îmi doream să îl impresionez pe tata”, îşi aminteşte Ana Baniciu.

„E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”, a mai mărturisit pentru libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI