Cu ce boală grea a fost diagnosticat fratele Andrei. Săndel Mihai ar avea nevoie de o operație complicată

Cu ce boală grea a fost diagnosticat fratele Andrei. Săndel Mihai ar avea nevoie de o operație complicată
Cu ce boală grea a fost diagnosticat fratele Andrei. Săndel Mihai ar avea nevoie de o operație complicată

Cu ce boală grea a fost diagnosticat fratele Andrei, Sândel Mihai? El ar avea nevoie de o operație complicată.

Cu ce boală grea a fost diagnostical fratele Andrei, Săndel Mihai?

Andra s-a născut într-o familiei tradiționalistă și are trei frați: Aura, Diana și Săndel. Cu cel din urmă publicul din România este familiarizat, căci deseori cântă pe aceeași scenă cu Andra. Solist și el de muzică populară, cântă împreună cu soția lui, Aurora, alături de care este de aproximativ trei decenii. Tot partenera sa de viață a vorbit, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, despre momentele prin care trece Săndel. Artista a mărturisit că soțul ei suferă de hernie de disc ce îl supără de mulți ani, astfel că ar trebui să intervină chirurgical.

 

„Ar trebui să intervină chirurgical cineva, dar noi amânăm… El suferă de o hernie de disc care îl supără de câţiva ani. Mă tot ia în braţe de aproape 30 de ani. Dar asta după un turneu lung, după 15 ore de mers cu avionul… L-am văzut că îi fuge şoldul, deviază aşa puţin…”, a povestit Aurora la Acces Direct.

”Te face să fii mereu cu frică”

Despre clipele prin care trece a vorbit și fratele Andrei, care a precizat că boala de care suferă îl face să stea tot timpul cu frică. „Boala asta te face cumva să fii tot timpul cu frică. Dorm seara, şi dimineaţa mă trezesc cu dureri de spate. Am aşa perioade câte o săptămână…”,a declarat Săndel Mihai.

Andra, pe numele real Alexandra Irina Măruță, este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică pop și R&B din țara noastră și vedetă de televiziune, în prezent fiind jurat al concursului ”Românii au talent”. Andra s-a născut pe 23 august 1986 la Câmpia Turzii și și-a început cariera la 14 ani, când și-a lansat și primul album. Ea a urmat cursurile Universității ”Spiru Haret”, secția Pedagogie muzicală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI