Andra, prima imagine de la filmările Românii au Talent. Ce au observat fanii. I-au spus imediat

Andra, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, a publicat prima imagine de la filmările emisiunii ”Românii au talent”. Ce au observat fanii?

Andra a făcut publică prima imagine de la filmările ”Românii au talent”

Andra Măruță a părăsit juriul de la concursul ”Vocea României”, dar a revenit pe baricade la ”Românii au talent”. Potrivit cancan.ro, motivul pentru care a plecat din juriul show-ului de talente este legat de un turneu național pe care artista este obligată să îl onoreze. Mai exact, pe 1 decembrie este programată finala show-ului de la PRO TV, iar în aceeași zi Andra trebuie să fie prezentă la un concert din Cluj-Napoca, unde 7.000 de oameni și-au cumpărat deja bilete, așa că nu poate abandona înțelegerea.

Imediat ce interpreta și-a anunțat hotărârea, șefii de la PRO au încercat să o convingă să rămână în familia emisiunii. De altfel, s-ar fi negociat chiar și suma din contract, care urma să fie mai mare. În zadar, căci Andra a rămas să își onoreze înțelegerea cu turneul, în special pentru faptul că evenimentele din cadrul acestuia au loc cu casa închisă.

Ce au observat fanii?

În cele din urmă, a rămas jurat doar la ”Românii au talent”, concurs pentru care deja s-au început filmările. Pentru că dorește ca fanii ei să știe tot despre ea, unde se află, cum petrece și ce mănâncă, și în acest caz a ales să împărtășească tot cu ei începerea filmărilor. Andra s-a pozat pe platoul show-ului.

Andra, prima imagine de la filmările Românii au Talent. Ce au observat fanii. I-au spus imediat
Fotografia postată de Andra pe Instagram

Pentru prima emisiune, cântăreața a ales un look natural, care îi scotea trăsăturile în evidență, lucru apreciat de fani. De altfel, unul dintre ei, de altă naționalitate, i-a scris solistei și i-a transmis că arată precum JLo. ”Guapisima. un aere de Jennifer Lopez” (Superbă. Ai un aer de Jennifer Lopez).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI