Andra, invitată la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvăluit după marele eveniment

Andra, invitată la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvăluit după marele eveniment

Andra a fost invitată la nunta fiicei lui Gigi Becali, iar cum soțul ei a prezentat marele eveniment, cele două vedete au putut petrece timp prețios împreună. Cântăreața a dezvăluit de curând și ce impresie i-a lăsat nunta ce a avut loc sâmbătă, la Palatul Snagov.

Andra, invitată la nunta fiicei lui Gigi Becali

Îndrăgita cântăreața a fost prezentă la nunta Teodorei cu Mihai Teodor Mincu, acolo unde a susținut și un amplu moment muzical, pe placul mirilor. Artista a ținut să le adreseze și câteva cuvinte proaspeților căsătoriți, mai ales ales miresei. În acest sens, Andra a avut un mesaj special pentru mireasă, fiica cea mare a lui Gigi Becali având vârsta de 24 de ani.

Andra, invitată la nunta fiicei lui Gigi Becali. Ce a dezvăluit după marele eveniment
Andra a cântat la nunta Teodorei și a avut un mesaj special pentru fiica lui Gigi Becali

Petrecerea ce a urmat după cununia religioasă de sâmbătă, pe 12 octombrie, a avut-o în prim-plan și pe Andra, care le-a fost alături tinerilor căsătoriți. Artista a făcut publice pe rețelele sociale imagini, dar și videoclipuri, de la evenimentul de marcă la care a participat. A urcat chiar și pe scena amplasată în sala de la Palatul Snagov, unde a interpretat hit după hit, și i-a făcut pe invitați să pășească pe ringul de dans.

Pentru că era doar cu un an mai tânără când a făcut marele pas și s-a măritat cu Cătălin Măruță, vedeta a putut să se apropie de fiica lui Gigi Becali într-un asemenea mod și i-a făcut chiar câteva mărturisiri pline de emoție.

„Eu m-am măritat la 23 de ani și de aceea, când sunt invitată de o mireasa foarte tânără mă emoționez tare. Îi urez și ei mult noroc și o felicit pentru curajul de a-și asculta inima la doar 24 de ani! Îi mulțumesc că și-a dorit să fiu la nunta ei, să îi fiu alături în această zi specială! Casă de piatră Teodora & Mihai!”, a transmis Andra.

Ce făcea soția lui Cătălin Măruță, înainte de nunta lui 2019

Artista are un program foarte plin în această perioadă, însă nu putea să lipsească de la evenimentul grandios care s-a desfășurat în urmă cu câteva zile. Totuși, cu câteva ore înainte să cânte la nunta Teodorei cu Mihai Teodor Mincu, vedeta le-a dezvăluit fanilor că s-a întors și pe platoul de filmare.

Andra postat pe Facebook o imagine cu ea, când se afla în scaunul de jurat, al emisiunii Românii au talent, de la Pro TV. În acest mod, vedeta a anunțat că s-a dat startul filmărilor pentru sezonul 10 al popularului show de talente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI