Cu ce artist român va cânta Rocsana Marcu în Londra. Oare va face duet cu el?

Cu ce artist român va cânta Rocsana Marcu în Londra. Oare va face duet cu el?
Rocsana Marcu a dat lovitura. Ce o să facă în acest weekend sursă foto Instagram

Rocsana Marcu lua o decizie drastică în urmă cu aproximativ 2 ani, când se muta alături de fiicele sale în Londra. Vedeta a început să lucreze ca agent imobiliar, însă își surprinde fanii și prin numeroase evenimente, mai ales pentru că nu a renunțat la marea ei pasiune, muzica.

Cine o să cânte alături de Rocsana Marcu în Londra. Surpriză imensă

Rocsana Marcu a început o nouă viață! Mulți artiști din România și-au îndreptat atenția către alte domenii în momentul în care pandemia le-a afectat veniturile. Fosta vedetă de televiziune s-a decis să plece la Londra alături de cele două fiice, Mayra și Indira, în vârstă de 14, respectiv 10 ani.

Aceasta a dat vila din Pipera spre închiriere și a plecat la Londra, unde avea câțiva prieteni și oportunități de joburi. Aceasta a început să lucreze ca și agent imobiliar după ce a absolvit un curs în respectivul domeniu, dar nu a renunțat la muzică. Vedeta se pregătește de un eveniment spectaculos!

Vedeta încearcă să le ofere tot ce este mai bun fiicelor sale, așa că își ocupă toate weekend-urile cu diferite evenimente. Aceasta o să urce pe scenă alături de un alt cântăreț extrem de cunoscut în România. El a avut parte de atenția publicului în ultima vreme prin piesele lansate!

Rocsana Marcu, pe scenă alături de Culiță Sterp

Mai exact, Rocsana Marcu o să cânte la Restaurantul Classic, din Londra, pe 27 și 28 noiembrie. Vedeta este și organizatoare pentru acest eveniment. De asemenea, pe afiș apare un alt artist român. Culiță Sterp a câștigat inimile tuturor prin muzica sa, dar și pentru faptul că a participat la Survivor România.

Rocsana Marcu nu a renunțat la muzică de când s-a mutat în Londra. Aceasta a activat încă din adolescență în domeniul muzical, devenind cunoscută în showbiz prin prisma talentului său. De această dată, vedeta o să se afle pe aceeași scenă cu artistul Culiță Sterp.

Ce face Rocsana Marcu în Londra: ‘Organizez, prezint și cânt’

Totuși, nu este prima oară când vedeta merge la un eveniment din Londra. Aceasta a recunoscut că se ocupă de diferite petreceri organizate în Marea Britanie de 10 ani. Vedeta este extrem de ocupată, mai ales pentru că urcă pe scenă în weekend-uri, iar în timpul săptămânii este agent imobiliar.

„Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani.”, a spus Rocsana Marcu pentru Click!.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI