21 iun. 2022 | 20:51

Cu câți bani își vinde Gheorghe Gheorghiu vila de lux. Suma te va uimi cu adevărat EXCLUSIV

Monden
Cu câți bani își vinde Gheorghe Gheorghiu vila de lux. Suma te va uimi cu adevărat EXCLUSIV
Cu ce sumă își vinde Gheorghe Ghiorghiu vila?

Gheorghe Gheorghiu și-ar vinde și nu și-ar vinde vila impunătoare din Buftea. Pe de o parte, spune el, stau argumentele legate de partea financiară, dar și de costurile necesare încălzirii acesteia pe timp de iarnă, prețuri majorate foarte mult după ce au crescut tarifele utilităților în ultimele luni. Pe de alta, Gheorghiu ia serios în calcul și varianta de a închiria vila unei companii medicale care poate „deschide oricând în ea un dispensar de cel mai înalt nivel”.

Ce sumă cere Gheorghe Gheorghiu pe vila sa: ,,casa e una foarte mare”

Cântărețul care a încântat numeroase generații de români pare să aibă o dilemă legată de casa în care a locuit în ultimii ani tatăl său, care s-a stins însă din viață.

„Casa e una foarte mare! Pot locui în ea lejer trei familii, după mine!. Am făcut-o după gustul meu, cu cele mai bune materiale. Pe scurt are tot ce vrei ca să trăiești ca-n vise. Două etaje, bine compartimentată, terase închise, terase deschise, foișoare, tot felul de cămăruțe cărora le poți da tot felul de întrebuințări.

La care se adaugă foarte mult spațiu verde, vreo 600 de metri pătrați! Așa că sper să se vândă! Iar dacă nu se va întâmpla asta, nu voi fi deloc supărat. Nu țin musai să se vândă și am în minte și un plan de rezervă pentru cazul în care nu voi găsi rezolvarea pe această parte”, precizează el.

Gheorghiu spune că holurile placate cu marmură, ca și camerele mari, pot fi oricând folosite de o eventuală companie medicală sau farmaceutică interesată să închirieze un spațiu aparte, transformând fie în dispensar medical, fie dându-i o altă utilizare.

„După mine e un preț foarte bun”

Vedeta spune că are tot timpul din lume pentru a aștepta un client care să-i achite suma de 350.000 de euro, cea cerută la vânzare.

„După mine e un preț foarte bun. Aș spune că am cerut un preț civilizat. Mă voi feri să spun dacă e în ton cu prețul pieții sau nu, fiindcă după mine cel mai important e să te simți bine în casa ta. Ca atare, nu contează neapărat banii atunci când vine vorba despre propriul confort.

Iar ceea ce ofer e o casă superbă, care după mine își merită fiecare euro cerut!”, declară el pentru playtech.ro, semn că nu pare dispus la ideea de a face eventuale noi reduceri ale tarifului inițial cu care a scos casa la vânzare.

În plus, el va rămâne în țară cel puțin până la mijlocul lunii octombrie, deci având suficient timp ca să finalizeze o eventuală vânzare-cumpărare.

„Decât să dau un sac de bani pe gaze…”

Pe de altă parte, majorarea tarifelor utilităților îl agasează în mod evident:

„Decât să dau un sac de bani pe gaze, prefer să să-i beau, să-i mănânc sau să fac alte lucruri mai folositoare pentru mine!”. Gheorghe Gheorghiu mai spune că e de mic copil fan al caselor construite pe pământ, iar nu al apartamentelor de bloc: „N-am stat niciodată la bloc și nici nu-mi doresc așa ceva. Am o relație aparte cu casele pe pământ, preferatele mele!”.

El mai are deja vile și în alte părți ale țării, în Brașov, orașul său natal, dar și în București, în zona de case, atât de invidiată, a Cotrocenilor.

În plus, aproape jumătate din anul calendaristic și-l petrece la New York, acolo unde s-a căsătorit tot cu o brașoveancă, Gabriela Băncescu, cea care deține cel mai apreciat restaurant cu specific românesc din marea metropolă nord-americană.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Legendele locurilor bântuite din Constanţa. Ce fenomene inexplicabile au avut loc la malul mării
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Capital.ro
A fost descifrat un papirus fabulos! Textul care ar putea rezolva unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
PENSIILE vor fi DUBLATE. 150.000 de ROMÂNI vor BENEFICIA
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro