Ce a spus Gheorghe Gheorghiu despre relația de 5 ani cu Anca Țurcașiu. Care sunt principalele 3 defecte

Ce a spus Gheorghe Gheorghiu despre relația de 5 ani cu Anca Țurcașiu. Care sunt principalele 3 defecte
Ce a spus Gheorghe Gheorghiu despre relația de 5 ani cu Anca Țurcașiu. Care sunt principalele 3 defecte

Gheorghe Gheorghiu a fost invitat la rubrica sosurilor iuți, din cadrul emisiunii La Măruță. Artistul a răspuns celor mai picante întrebări, fără ocolișuri. Gheorghe Ghiorghiu este unul dintre cei mai iubiți artiști. Acesta s-a căsătorit anul trecut cu iubita sa, Gabriela Băncescu, una dintre cele mai respectate femei de afaceri din comunitatea de români din New York. Însă în anii 90, artistul a avut o relație cu Anca Țurcașiu. Cei doi au fost împreună cinci ani și erau foarte iubiți de public.

Ce a spus Gheorghe Gheorghiu despre relația de 5 ani cu Anca Țurcașiu

Gheorghe Gheorghiu, unul dintre cei mai cunoscuți artiști, a fost invitat în emisiunea La Măruță, la rubrica sosurilor picante. El a răspuns și la întrebările legate de fosta sa iubită, Anca Țurcașiu, cu care a avut o relație de cinci ani. Iată ce a răspuns Gheorghe Gheorghiu la întrebarile acestei rubrici.

Narcisistă, prefera să citească o carte în loc sa mergem la un grătar cu prietenii, nu se uita la campionatul mondial de fotbal. Este prea frumoasa, după parerea mea.

  • Cu ce vedeta ai vrea sa petreci o noaptea dacă nu ai fi fost căsătorit?

Cu Oana Sârbu. E o dulce, are așa o atitudine! Acum a aflat prima dată că am admirat-o mereu!

  • Cu ce vedetă ai avut o relație, pe care apoi ai regretat-o?

Cu Anca Țurcasiu am avut o relație, dar nu am regretat relația. 5 ani am fost împreună. Am avut o relație foarte frumoasă!

  • Care sunt artistii care trag cel mai des la măsea?

Romica Tociu, Cornel Palade și chiar eu.”

Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit anul trecut

În luna noiembrie a anului trecut, Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit în New York cu iubita sa, cu 15 ani mai tânără, iar la eveniment au luat parte aproximativ 1.000 de invitați.

„Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade.

Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, povestea Gigi Gheorghiu anul trecut.

Artistul a mai fost căsătorit înainte, însă a ajuns la divorț.

„Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună. Nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani, de când e în America, să rămână totuși româncă.

În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie.

Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee”, povestea Gheoghe Gheorghiu la emisiuni „Răi Da’ Buni”.