CTP, reacție fabuloasă după ce Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai. ”E o legendă!”

CTP, reacție fabuloasă după ce Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai. ”E o legendă!”
CTP, reacție fabuloasă după ce Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai. ”E o legendă!”

CTP a reacționat după ce Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai. Aceasta a jucat astăzi împotriva lui Jennifer Brady pe care a învins-o cu  6-2, 6-0. Sâmbătă, Simona o va întâlni pe Elena Rybakina, care se situează pe locul 19 în clasamentul WTA.

CTP, reacție fabuloasă după ce Simona Halep s-a calificat în finala de la Dubai

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady.

”A fost un demonstrativ al Simonei Halep. Jennifer Brady, foarte obosită după meciurile crâncene pe care le-a avut până a ajunge aici, în semifinală. Nu trebuie uitat că Brady le-a scos din turneu pe Muguruza, pe Svitolina și încă o jucătoare puternică,

În mod evident, Brady nu avea resurse astăzi să facă față unui meci cu Simona. A încercat să lovească tare, decisiv, să termine repede punctele, dar Simona nu a lăsat-o, a angajat-o în schimburi prelungite, cu mingi lungi, care au erodat-o rapid pe Jennifer”, a spus CTP, în direct la Digi 24.

Unde s-a făcut diferența

Reputatul gazetar a mai menționat și unde s-a făcut diferența din această întâlnire în care Simona a predat o lecție de tenis.

”Frumoasă atitudinea ei, a americancei care a luptat până la ultima minge. Cheia victoriilor Simonei în meciul cu Sabalenka și în meciul acesta cu Jennifer Brady este meciul chinuit, lung, câștigat în ultimă-ultimă instanță, la o minge, în tie-break în setul decisiv, cu tunisianca Jabeur.

Simona e o mare jucătoare, e o legendă a tenisului și asta s-a văzut în primul meci jucat aici la Dubai, câștigat jucând, să spunem, prost. Asta face diferența.

Simona a putut să arate după aceea cu Sabalenka și acum cu Jennifer Brady ce poate, să-și ridice jocul până la nivelul excepțional de astăzi, pentru a câștigat acel meci pe care a fost pe punctul de a-l pierde”, a mai recizat Cristian Tudor Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI