CTP: ‘Folosește orice metode, oricât de murdare, pentru a câștiga. Odată ce ai învins, se șterge totul cu buretele’

CTP: 'Folosește orice metode, oricât de murdare, pentru a câștiga. Odată ce ai învins, se șterge totul cu buretele'
Ce spune jurnalistul Cristian Turdor Popescu despre Donald Trump

Cristian Tudor Popescu este de părere că eventuala victorie la alegerile din Statele Unite ”a lui Trumpf ar însemna multiplicarea fără număr a răului pe care l-a făcut în acești 4 ani Americii, lumii, ființei umane”.

”Folosește orice metode, oricât de murdare, pentru a câștiga”

Într-un editorial publicat de Republica.ro, jurnalistul Cristian Tudor Popescu îi critică pe cei care l-au votat pe Donald Trump și spune că răul pe care acesta l-a făcut Statelor Unite va ”rămâne ca o tumoare neextirpată”.

”Victoria lui Trumpf ar însemna multiplicarea fără număr a răului pe care l-a făcut în acești 4 ani Americii, lumii, ființei umane. Dacă în 2016, canalia mediatică numită Donald Trump să zicem că nu era pe deplin cunoscută, în 2020 opțiunea e limpede: votând Trumpf, ai votat pentru minciună, ticăloșie, fățărnicie, cinism, dispreț față de semeni.

Nu pot lua în considerare nicio justificare ținând de burtă și buzunar – dacă ești un om cinstit, demn, și sărac, și un ins ca Trumpf îți pune 1000$ în palmă, îi arunci banii în față. Nu mai vorbesc de cei care se simt atacați pe stradă și acasă de homosexuali și apărați de animalul agresor sexual Trumpf. Nu mai vorbesc de martorii lui Trumpf, care nu vor să vadă Biblia ținută în mână o dată de Dumnezeul lor, și atunci pe dos, scrie Cristian Tudor Popescu în editorialul său.

”Un model pentru tinerii din lumea întreagă”

Cristian Tudor Popescu mai spune că tinerii au învățat să joace murdar în viață de la președintele Donald Trump.

Președintele Statelor Unite este un model pentru tineri din lumea întreagă care încep drumul în viaţă. Succesul lui Trumpf ar transmite acestora următorul mesaj: folosește orice metode, oricât de murdare, pentru a câștiga. Odată ce ai învins, se șterge totul cu buretele. Morala e onanie pentru pierzători, fii tare în clanță, scopul scuză mijloacele“, precizează Cristian Tudor Popescu.

Donald Trump este un model pentru tinerii din toată lumea
Donald Trump este un model pentru tinerii din toată lumea

Jocul de 300 de milioane de dolari a lui Trump

Surse din interiorul partidului republican credita o ieșire de 300 de milioane de dolari a efortului de vot organizat de campania Trump și aliații pentru reducerea decalajului în multe state din SUA.

Republicanii vorbesc despre jocul  pe care Comitetul Național Republican și Organizația Victoriei Trump l-au pus la punct la scurt timp după ce a fost inaugurat președintele Donald Trump. Campania a cheltuit peste 300 de milioane de dolari pentru o operațiune de date și mai puțin pentru televiziune și publicitate digitală în ultima etapă a campaniei.