05 mart. 2022 | 22:29

CTP, despre declarațiile tulburătoare ale lui Daniel Pancu: „Îmi vine să emigrez în Congo”

Social
CTP, despre declarațiile tulburătoare ale lui Daniel Pancu: „Îmi vine să emigrez în Congo”
Reacții vehemente ale jurnalistul Cristian Tudor Popescu

În contextul acestor zile, unele declarații făcute de persoane publice, fie din spațiul politic, sau chiar din lumea sportului, pot avea efecte dure, mai ales împotriva celui care le face. Un astfel de moment este cel generat de fostul fotbalist Daniel Pancu, acesta făcând anumite afirmații la adresa femeilor. Reacțiile au apărut imediat în spațiul public, iar cel mai vehement a fost jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Daniel Pancu: „Acolo poţi să omori femeile oricând!”

Binecunoscutul fotbalist român Daniel Pancu, poate a mai avut în trecut momente în care făcea declarații mai puțin ortodoxe. Dar în contextul acestor zile, când tensiunile sunt la cote maxime, ultimele sale declarații pare-se că l-au pus în corzi.

Vorbind, la un moment dat, despre cariera sa fotbalistică, Daniel Pancu și-a adus minte de perioada în care a activat la gruparea cecenă Terek Groznîi. În afară de asta, Daniel Pancu a comentat, într-un mod extrem de neplăcut, despre modul cum își pedepsesc cecenii femeile.

„Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei.

Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei”, a fost mărturisirea șocantă a lui Pancu pentru Fanatik.

Chiar și în glumă, cum spuneam, într-un astfel de context, declarațiile făcute de fostul fotbalist au generat reacții dure la adresa sa. Unul din cei vehemenți a fost chiar junralistul Cristian Tudor Popescu. Acesta afirmă în editorialul său de la GSP că „Mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viaţă, dorinţa să emigrez undeva, poate în Congo.”

„Aşa arată secreţia cutiei craniene a lui Daniel Pancu”

În editorialul publicat de curând, celebrul jurnalist reacționează extrem de dur la cele enunțate de Daniel Pancu. Reacțiile, justificate de altfel în acest context, se referă strict la laudele aduse liderului cecen Ramzan Kadîrov. Dar și legat de opiniile enunțate de fostul fotbalist referitoare la femei.

„Aşa arată secreţia cutiei craniene a lui Daniel Pancu, fost fotbalist în Cecenia, admirator al lui Ramzan Kadîrov. Înţeleg, cu toate că e înfricoşător de greu să mai gândeşti când auzi asemenea cuvinte, că lui Pancu îi lipsea acest drept şi această libertate strămoşeşti ale omului, de a omorî femei când are chef.

Creatura Pancu este român şi stă pe aici. N-aş pleca din România chiar dacă vin trupele ruseşti şi măcelarii lui Kadîrov peste noi. Ddar la gândul că aparţin aceluiaşi popor şi trăiesc în aceeaşi ţară cu Pancu – şi câţi alţii ca el? – mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viaţă, dorinţa să emigrez undeva, poate în Congo.”, scrie Cristian Tudor Popescu pe site-ul GSP.

Au mai fost și alte reacții. Până la această oră, fostul fotbalist nu a avut nicio reacție pe marginea comentariilor extrem de acide la adresa sa.

Parteneri
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Bărbatul omorât în bătaie de doi tineri de 16 și 20 de ani lângă Parcul Crângași a încercat să apere două fete
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”
EVZ.ro
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să se aplice
Capital.ro
Sectorul din Bucureşti cu cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din iunie 2024
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Star Matinal. Chef Enzo se căsătorește în doar câteva zile. Ce declarații a făcut înainte de marele eveniment: "Am emoții mari..." / VIDEO 
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro