Adrian Mutu îi dă replica lui Daniel Pancu: „Nu o să-l convoc! Nu poți lua la mișto România”

Adrian Mutu îi dă replica lui Daniel Pancu: „Nu o să-l convoc! Nu poți lua la mișto România”
Adrian Mutu a debutat cu dreptul la naţionala de tineret, dar are o misiune dificilă şi mai departe

Adrian Mutu și Daniel Pancu au pornit un dialog nu tocmai amical, din cauza selecției de la naționala de tineret. Antrenorul de la CSMS Iaşi i-a recomandat lui Mutu să îl convoace şi pe Răzvan Onea, elevul său la formaţia din Copou. Fundaşul în vârstă de 19 ani a marcat un gol în partida cu UTA, pe care moldovenii au câştigat-o cu 3-2. Şi a avut prestaţii apreciate în acest start de sezon, consideră Daniel Pancu.

Pancu i-a propus un jucător lui Adrian Mutu, dar selecţionerul de la U21 a fost de neînduplecat

„Onea a reușit un gol fantastic, am vrut să-l aduc și la Rapid. Începând din această seară, Adrian Mutu ar trebui să se uite atent la acest jucător”, i-a transmis Pancu fostului său coleg de naţională, în urmă cu o săptămână.

Dar Adrian Mutu nu ia deloc în serios sfatul pe care l-a primit de la Pancu. Ba mai mult, îi transmite celui din urmă că nu ia în calcul convocarea lui Onea pentru următoarea acţiune a reprezentativei de tineret. Ba chiar mai mult, „Briliantul” i-a transmis un mesaj destul de vehement lui Pancu.

„Nu l-am convocat pe Onea. Pot să zic. Un gol nu te aduce la echipa națională. Trebuie să ai o anumită constanță în joc. Pe postul lui sunt și alți jucători, care au fost mai constanți. Niciun jucător care nu va fi în formă sau care nu dă totul pentru națională nu va fi chemat. Nu poți lua la mișto echipa României, reprezinți o țară întreagă, e cea mai mare onoare”, şi-a justificat alegerea Adrian Mutu.

În luna octombrie, România are două meciuri foarte importante pentru calificarea la Campionatul European U21. Va înfrunta Ucraina, în deplasare, şi Malta, pe propriul teren. România U21 este pe locul 2, cu trei puncte mai puţin decât Danemarca, pe care o va înfrunta în meci direct. Locul 1 duce sigur la turneul final, dar şi cel mai bun loc doi dintre toate grupele din preliminarii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI