CTP, adevărul despre primarii pedofili din România. De ce au fost realeși, de fapt: ”Mi-a dat, mi-a făcut”

CTP, adevărul despre primarii pedofili din România. De ce au fost realeși, de fapt: ”Mi-a dat, mi-a făcut”
Adevărul despre primarii pedofili din România

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre cum au fost realeși primarii cu grave probleme legale și morale. El nu s-a putut abține și a dat de pământ cu toți. Despre cine vorbește ziaristul.

CTP, adevărul despre primarii din România

Jurnalistul atacă edilii care au fost realeși la alegerile locale 2020 și se anunță un scandal de proporții în mass-media. Cristian Tudor Popescu s-a arătat profund indignat de situația de la alegerile locale 2020.

Cristian Tudor Popescu a fost revoltat de faptul că anumiți primari au fost realeși de cetățeni, deși s-a demonstrat, în presă, că aceștia au încălcat legea fiind implicați în fel și fel de scandaluri, care au stârnit multe controverse.

”Primarul Davidescu din Șotrile, jud. Prahova, făcea sex cu o minoră de 13 ani. Când adolescenta a refuzat să mai continue, a șantajat-o cu niște fotografii. A fost condamnat la 1 an și 6 luni cu suspendare. Șotrilenii l-au reales primar cu 41% din voturi.

Primarul Ogâgău, din Sângeorz-Băi, a refuzat să i se aplice alcooltestul, fiind oprit în trafic de poliția din orașul său. A primit 1 an cu suspendare. Pentru faptul că și-a brutalizat și umilit fiica în vârstă de 14 ani, n-a primit încă nimic. Ba nu, greșesc, sângeorzenii i-au dat încă un mandat, pe 27 septembrie, spune CTP.

Ce s-a întâmplat cu edilul din comuna Brebu

Ziaristul a povestit o întâmplare în care este implicat primarul comunei Brebu, județul Prahova. Cristian Tudor Popescu vorbește despre o înregistrare, ajunsă în spațiul public, în care Ungureanu jignește persoanele care merg la biserică.

”Primarul comunei Brebu, jud. Prahova, Ungureanu pe nume, e o veche cunoștință a subsemnatului. Am scris despre cum voia să plece împreună cu camarila sa de consilieri în Las Vegas, Nevada, Orlando și Miami, Florida, în schimb de experiență, pe banii brebenilor. Ceea ce l-a făcut să anuleze deplasarea, declarându-se scârbit de . Totuși, a venit după mine să-mi dea un DVD cu filmări aeriene ale comunei Brebu. Apoi, și-a adus un ziarist, pe nume Nistorescu, care i-a confecționat un reportaj despre „realizărili” sale din comună și răutatea lui C.T. Popescu, care nu le vede.

De ce au fost realeși
Cristian Tudor Popescu, de ce au fost realeși

Acum, după ce primarele Ungureanu a fost reales în triumf, iese la iveală o înregistrare din campania electorală, în care le zice așa brebuților: ”, a declarat jurnalistul în Republica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI