Criza cu care se confruntă televiziunile din România înainte de sărbători. Care este cea mai mare teamă a vedetelor în acest moment. EXCLUSIV

Criza cu care se confruntă televiziunile din România înainte de sărbători. Care este cea mai mare teamă a vedetelor în acest moment. EXCLUSIV
Criza cu care se confruntă televiziunile înainte de sărbători

Posturile de televiziune se întrec, în această perioadă, în atragerea artiștilor de top pentru realizarea emisiunilor de divertisment, difuzate de Crăciun și de Revelion. Însă, misiunea este tare grea, căci vedetele, chiar dacă sunt vaccinate anti-Covid 19 sau au trecut prin boală, se tem să mai filmeze ore întregi alături de zeci de persoane. Nici măcar banii oferiți nu mai reprezintă o miză.

Televiziunile se confruntă cu refuzuri pe bandă, pentru show-urile de Revelion: ”Vedetele se tem să mai vină la filmări, chiar dacă li se oferă bani”. Cu cât este plătit un invitat de top

Pandemia a băgat frica în artiști, cu atât mai mult cu cât unii dintre ei, chiar dacă s-au vaccinat anti-Covid 19, tot au ajuns pe patul de spital, așa cum de altfel a pățit și solista de muzică populară Elena Merișoreanu. Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor, deși suferise o formă medie a bolii.

Televiziunile se zbat, în această perioadă, să atragă artiști valoroși, pentru realizarea programului de Revelion, dar tot mai puțini acceptă invitațiile la filmări, deși primesc și ceva bani, pentru participare:

Chiar dacă li se oferă bani, sute de euro, vedetele tot se tem să filmeze pentru programul de Revelion sau de Crăciun. Mulți nu se grăbesc să dea un răspuns încă de pe acum. Televiziunile vor dubla măsurile de protecție, față de anul trecut, artiștii fiind nevoiți să prezinte dovada că sunt vaccinați ori testul. Iar masca este obligatorie, în pauze, ne-au declarat surse din tv, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Tariful vedetelor pentru Revelion a scăzut cu 60%.  Artiștii sunt plătiți cu 200-300 de euro”

Dar și tariful vedetelor invitate anul acesta la Antena 1 este cu mult mai mic, comparativ cu alți ani, artiștii mulțumindu-se mai degrabă cu promovarea și cu o porție zdravănă de distracție, pe platourile de filmare.

Dacă, în alți ani, unele vedete cereau sume mari, chiar și 1.000 de euro, pentru participarea la show-ul de Revelion, realizat de Antena 1, anul acesta onorariile au scăzut dramatic, chiar și cu 60%. Artiștii primesc, în medie, cam 200 -300 de euro!, ne-au menționat, în exclusivitate, surse din Antena 1.

Criza cu care se confruntă televiziunile înainte de sărbători
Dan Negru pregătește Revelionul nr. 22

Antena 1 a importat cu două luni înainte măștile realizate în America, pentru Revelion

Dan Negru speră să dea lovitura și anul acesta cu show-ul său, difuzat de Antena 1, în Noaptea dintre Ani. Ca să nu riște anularea concursului cu măști, Antena 1 a pregătit din timp importul acestora, din America, unde sunt realizate. Reporterii impact.ro au aflat, în exclusivitate, detalii importante din culisele show-ului programat pe 31 decembrie.

Dan Negru și echipa sa de la Antena 1 vor să fie din nou lideri de audiență, așa că pe lista invitaților figurează nume de cinci stele:

Invitații au fost selectați, s-a bătut palma cu ei, cu unii încă se duc negocieri, li s-au luat măsurile pentru măștile și costumele care au fost confecționate, ca în fiecare an, în America, și care deja au ajuns în țară, ne-au spus surse din Antena 1.

Carmen Șerban a filmat deja, la Antena 1, pentru una dintre emisiunile de Sărbători

Postul de televiziune Antena 1 a furat startul, realizând deja un program de Sărbători cu artiști din prima linie. Printre cei care au filmat alături de gazda emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, se numără Carmen Șerban, Maria Constantin, Maria Cârneci și Vali Vijelie. Solista Carmen Șerban a postat pe conturile sociale câteva fotografii de pe platourile de filmare, cu decoruri vesele, de Sărbători.

Fuego va filma cu Irina Loghin, în ediția de Revelion a emisiunii ”Drag de România mea!” (TVR 2)

Și postul de televiziune TVR 2 se află în febra pregătirilor ediției speciale de Revelion a emisiunii ”Drag de România mea!”, gazda emisiunii fiind Fuego:

Doamna Irina Loghin va fi invitată specială în programul de Revelion pe care-l veți putea urmări pe TVR 2, în Noaptea dintre Ani, unde va cânta și ne va bucura cu pofta ei de viață!, ne-a declarat Fuego, pentru impact.ro.

Criza cu care se confruntă televiziunile înainte de sărbători
Fuego a invitat-o pe Irina Loghin la filmările pentru Revelion, de la TVR 2

Marina Almășan a tras un semnal de alarmă: ” TVR 2 nu-și permite să facă teste, stăm cu inima cât un purice”

Marina Almășan anunța, în urma cu două săptămâni, în interviul pentru impact.ro, că TVR 2 nu pune la dispoziție fonduri pentru teste anti-Covid-19 ale invitaților, astfel că, la filmări, riscurile sunt foarte mari:

Suntem cam o sută de oameni, eu și invitații fără mască, deci oarecum foarte expuși, stăm cu inima cât un purice. TVR 2 nu-și permite să facă teste, o mai facem noi pe barba noastră. Sunt vremuri grele pentru toată lumea. Emisiunea trebuie să iasă de două ore. Cu repetiții cu tot, stăm cam șase ore…E cam mult. Eu am avut Covid-19, în primăvară. Anticorpi mai am, mi-am făcut testul pentru anticorpi de două-trei ori și așa mi-a ieșit, declara Marina Almășan, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI