Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri. Cine a luat decizia de ultimă oră

Cristina Țopescu va fi incinerată miercuri. Cine a luat decizia de ultimă oră
Cristina Țopescu va fi incinerată

Cristina Țopescu va fi incinerată, miercuri, 15 ianuarie, în cadrul unei slujbe care urmează să fie oficializată la Crematoriul Uman. Fosta vedetă TV a murit, în urmă cu două săptămâni și a fost găsită de polițiști, duminică seară, în locuința sa din orașul Otopeni.

Cristina Țopescu va fi incinerată

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează Să se efectueze în cauză expertiza medico legală”, a fost anunțul făcut, duminică seară, de Inspectoratul Județean de Poliție Ilfov.

Cristina Țopescu ar fi murit în somn, în urma unui atac de cord, în perioada 26-28 decembrie. Luni, medicii legiști au efectuat autopsia în urma căreia urmează să se stabilească cu exactitate cauza decesului. Procedura a fost una dificilă, în condițiile în care trupul jurnalistei era într-o stare foarte avansată de putrefacție.

Ce au găsit reporterii în fața casei Cristinei Țopescu. Asta explică și moartea ei în condiții cutremurătoare

Fosta prezentatoare TV va fi incinerată, miercuri, în cadrul unei slujbe care urmează să fie oficializată la Crematoriul Uman, decizia aparținând familiei sale.
Cristina Țopescu a fost o prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Străine din București, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. A colaborat la posturile de televiziune Antena 3, Pro TV și Prima TV.