EXCLUSIV Cine va ridica trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu de la INML. De ce nu ținuse legătura cu familia ei

EXCLUSIV Cine va ridica trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu de la INML. De ce nu ținuse legătura cu familia ei

Cristina Țopescu a decedat cu mai bine de două săptămâni în urmă, trupul neînsuflețit al acesteia fiind preluat de către autorități. Duminică seară, în urma unui apel la 112 din partea unei vecine, polițiștii s-au sesizat. Au intrat în casa fostei prezentatoare TV și au confirmat decesul său. Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au anunțat, luni, că vor fi efectuate câteva teste, chiar și de natură ADN.

Cine va ridica trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu de la INML

Cine va ridica trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu de la INML. De ce nu ținuse legătura cu familia ei
Cristina Țopescu ar fi refuzat să mai țină legătura cu familia ei, de o perioadă

Raportul final în cazul decesului atât de brusc al vedetei de televiziune se apropie de final. De asemenea, trupul neînsulfețit al acesteia va fi preluat de către fratele ei, Cristi Țopescu, de la INML. Fiica comentatorului sportiv ar fi murit în perioada 26-28 decembrie, cu câteva zile înainte de Revelion. Totodată, în cazul Cristinei Țopescu ar mai fi fost cerut și o expertiză toxicologică. Totul după ce surse din cadrul anchetei au scos la iveală că ar fi avut în stomac mai multe medicamente.

Vedeta a încetat din viață în prejma Noului An și anchetatorii încearcă să determine care a fost cauza exactă a morții sale, dar și momentul în care s-a petrecut decesul. Și mama Cristinei Țopescu a anunțat, luni, că va reveni în România, pentru a participa și la funeraliile fiicei. Aceasta ar fi urmat să împlinească 60 de ani, în luna iulie din acest an.

Totodată, Cristi, fratele său vitreg, ar fi încercat în trecut să o ajute, încât să poată depăși perioada de depresie pe care în mod cert o traversa. Mulți dintre apropiați au fost de păerere că fosta prezentatoare nu și-a revenit vreodată după decesul tatălui. Cristian Țopescu a murit în luna mai din 2018 din cauza unui stop cardiac și fiica lui pare să fi suferit un sfârșit similar. Aceasta ar fi murit prin somn. Cel mai probabil va fi condusă pe ultimul drum în următoarele zile și îngropată în Cimitirul Ghencea Militar.