Cristina Mihaela are COVID-19. Detalii de ultimă oră despre starea prezentatoarei Puterea Dragostei

Cristina Mihaela are COVID-19. Detalii de ultimă oră despre starea prezentatoarei Puterea Dragostei
Cum se simte Cristina Mihaela Dorobanțu sursă foto: Instagram

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a infectat cu virusul care a făcut ravagii în întreaga lume. Prezentatoarea de la Puterea Dragostei a mărturisit că stă în carantină în Istanbul, chiar dacă în această perioadă trebuia să fie acasă, alături de cei dragi. Vedeta le-a spus fanilor că se confruntă cu anumite simptome.

Cristina Mihaela Dorobanțu, depistată pozitiv cu Covid-19

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei s-a decis să le spună fanilor de pe rețelele de socializare totul despre starea ei de sănătate. Vedeta s-a infectat cu Covid-19 și este nevoită să rămână în izolare în Istanbul. În această perioadă, ea trebuia să își petreacă timpul alături de cei dragi.

Vedeta le-a mulțumit tuturor celor care i-au trimis mesaje pentru a se interesa de cum se simte. De asemenea, Cristina Mihaela Dorobanțu a punctat că își respectă tratamentul pentru a câștiga lupta cu boala. Aceasta a mărturisit că este pregătită pentru orice moment din viață, fie el bun sau rău.

„Trebuie neapărat sa vorbesc pentru că am văzut că au apărut în presă zvonuri conform cărora sunt pozitivă. Sunt! Da, ce să vă spun? Se întâmplă, știți cum e?

Trebuie să fii pregătit în viață pentru absolut orice și slava Domnului, eu sunt genul de persoană care este pregătită!

S-a întâmplat fix acum de sărbători când ar trebui să fiu acasă alături de cei dragi, dar pe de altă parte încă odată s-a dovedit că foarte mulți dintre voi, nu doar familia și prietenii mei ci și voi cei care mă urmăriți aici pe rețelele de socializare, îmi sunteți alături pentru că am primit foarte multe mesaje despre starea mea de sănătate.

Sunt cumințică, imi iau tratamentul asa cum se cuvine, m-am machiat, m-am coafat, dar m-am demachiat între timp că nu voiam să credeți ca sunt nebună. Toate bune!”, a zis vedeta, pe Instagram.

„Sunt un om puternic”

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a confruntat cu unele simptome specifice bolii. Vedeta le-a mărturisit fanilor că a experimentat episoade de respirație greoaie seara, are nasul înfundat și a simțit dureri la nivelul mușchilor.

Cu toate acestea, ea consideră că este puternică și că o să treacă cu bine peste acest episod.

„Simptome, am nasul puțin înfundat, m-au durut puțin mușchii, seara am ușoare episoade de respirație greoaie, nici nu stiu cum se spune pentru că nu le iau în seamă.

V-am spus, sunt un om puternic, m-am concentrat in așa fel încât să fie totul bine și mergem înainte!”, a adăugat Cristina Mihaela Dorobanțu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI