Surpriza primită de Cristina Dorobanțu de ziua ei. Ce i-au făcut concurenții a lăsat-o fără cuvinte

Surpriza primită de Cristina Dorobanțu de ziua ei. Ce i-au făcut concurenții a lăsat-o fără cuvinte
Ce a primit Cristina Dorobanțu din partea concurenților de la Puterea Dragostei chiar de ziua ei

Cristina Dorobanțu are de ce să fie mândră! Vedeta prezintă emisiunea ‘Puterea Dragostei’ și a ajuns să fie admirată și iubită de toți concurenții. Aceasta a primit o surpriză minunată de ziua ei, așa că a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut ce i-au pregătit cei ce fac parte din show.

Ce cadou a primit Cristina Dorobanțu de ziua ei din partea concurenților

Cristina Dorobanțu nu a fost uitată de ziua ei! Concurenții de la ‘Puterea Dragostei’ au decis să îi ofere un cadou pentru a demonstra că țin foarte mult la prezentatoarea de televiziune. Vedeta a avut lacrimi în ochi în momentul în care a văzut că persoanele alături de care petrece foarte mult timp s-au gândit la ea și i-au oferit flori, dar și un tablou spectaculos făcut special pentru acest moment emoționant.

„Sinceră să fiu, mă simt ca într-o adevărată familie. Voi sunteți apropiații mei și vă mulțumesc pentru tot.”, le-a transmis Cristina Mihaela Dorobanțu concurenților.

La ce a renunțat Cristina Dorobanțu pentru Puterea Dragostei. Nu mulți pot face așa ceva

Cristina Mihaela Dorobanțu s-a remarcat în primul sezon ‘Bravo, ai stil!’, unde a luat locul 2 pentru cea mai stilată femeie din România. Aceasta a cochetat o vreme cu ‘Teo Show’ și a prezentat alături de Victor Slav emisiunea ‘Îmi place dansul’, dar avea să cunoască un succes imens în momentul în care renunța la tot și pleca în Turcia pentru a prezenta emisiunea unde lucrează și în zilele noastre.

Totuși, chiar dacă aceasta era sigură că va înflori în domeniul profesional, se pare că show-ul i-a dat peste cap câteva planuri făcute în viața amoroasă. Chiar dacă aceasta era sigură că va ajunge în fața altarului alături de iubitul său, se pare că vedeta i-a spus adio după 6 ani de relație în momentul în care a aflat că va pleca departe de țară.

„Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine. Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem “rămas bun” cu maturitate. În momentul de față sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului “Puterea dragostei”.

Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară.”, a declarat vedeta într-un interviu pentru Click!.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI