Cristina Joia se mândrește cu cicatricea de pe nasul ei. Cum arată acum: “Știu că sunt puțin ‘pirată’”

Cristina Joia a trecut prin clipe cumplite, când o femeie a atacat-o într-un magazin din cauza locului de parcare. Din păcate, atacul a lăsat semne pe fața vedetei de la Vise la Cheie, iar Cristina a avut nevoie de operație, după ce a suferit mai multe răni la nas.

Cristina Joia, prima fotografie după cele două intervenții la nas

Cristina Joia a avut nevoie de două operații după ce o femeie i-a spart nasul și a fugit de la locul faptei. Totul s-a întâmplat de la un loc de parcare și de la faptul că vedeta i-a atras atenția agresoarei asupra felului în care a parcat.

Drept urmare, femeia a atacat-o pe Cristina Joia, lăsând-o într-o baltă de sânge și șocată. A avut nevoie de două operații pentru a i se reface nasul și cicatricea.

„M-am operat joi, pe 17 decembrie. Am mers iniţial la un control, pentru că nasul meu rămăsese un pic strâmb după prima intervenţie de urgenţă şi voiam să ştiu dacă aş putea interveni asupra cicatricei. Ulterior, operaţia s-a dovedit a fi una de reconstrucţie nazală, dar asta am aflat postoperator. Operaţia nu a fost uşoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziţie oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar şti să ne spună mai multe). Ideea e că pe fişa mea scrie reconstrucţie nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniştită şi încrezătoare că, deşi acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine.’, a spus ea, la momentul acela.

Cristina Joia: “Știu că sunt puțin ‘pirată’”

Acum, Cristina Joia s-a vindecat și s-a afișat fără mască, după operațiile suferite la nivelul nasului. La patru luni de la incidentul șocant, Cristina a ținut să le arate fanilor cum arată nasul ei, glumind pe seama cicatricei care i-a rămas.

Ea a decis să își asume felul în care nasul ei arată și pare hotărâtă să uite de incidentul neplăcut. În plus, ea a povestit amuzată felul în care a numit-o un copil, împărtășind asta cu fanii ei.

“Știu că sunt puțin «pirată» (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny (n.r.: super amuzant) ? Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi! Mulțumesc #24ani?de prietenie — cu Delia Ristovski” a transmis vedeta de la Pro Tv.

Agresoarea Cristinei Joia a scăpat de măsura arestului preventiv, fiind plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Inițial, ea trebuia să fie arestată preventiv, însă a contestat măsura și a fost înlocuită cu arestul la domiciliu. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI