Cine este Cristina Joia, frumoasa vedetă PRO TV desfigurată într-un magazin

Cine este Cristina Joia, frumoasa vedetă PRO TV desfigurată într-un magazin
Cine este Cristina Joia, frumoasa vedetă PRO TV desfigurată într-un magazin

Cristina Joia este designer de interior și a devenit cunoscută și îndrăgită în urma emisiunii „Visuri la cheie”. Ea face parte din echipa condusă de Dragoș Bucur la PRO TV. Artista și-a dorit să se implice în acest proiect pentru a ajuta oamenii încercați de viață și care își doresc o schimbare în viață. Ea le readuce lumină și fericire locuințelor prin camerele colorate și pictate chiar de ea. Mereu și-a dorit să lase în urmă ceva notabil și care să atingă sufletele oamenilor. Prin proiectul ”Visuri la cheie”, Cristina a avut ocazia de a arăta lumii o parte din sufletul său.

Pasiunea pentru artă

Cristina și-a descoperit pasiunea pentru artă de la o vârstă fragedă, intrând prima dată într-un atelier de pictură la 8 ani. Talentul său fiind chiar remarcat de atunci, de către învățătoarea ei. Talentul îl moștenește de la mama sa, Elena, care a lucrat, alături de tatăl său, într-o fabrică de textile. Artista mai are o sora, mai mică decât ea cu 10 ani, pe care o iubește nespus, chiar de când a venit pe lume.

Sănătate i-a fost firavă

În viața de familie nu a avut mereu momente fericite. Ea și soțul său și-au dorit mult un copil, dar multă vreme nu au știut care este cauza pentru care un bebeluș nu venea pe lume. A fost în nenumărate clinici pentru a verifica ce este în neregulă și pentru a reuși să scape de problemă, dar a fost în zadar. Tânăra a încercat tot felul de teste, dar care, din păcate nu au dat rezultate.

Din diferite motive, pe fondul supărării, sănătatea sa începea să se prăbușească. A descoperit între timp că suferea de pneumpthorax și îi punea viața în pericol. Cu toate că pe moment boala a dispărut, fără să știe cauza, după o scurtă perioadă a recidivat. Ulterior a aflat că suferă de endometrioză toracică. După recuperarea sa din urma operațiilor, cei doi soți au fost hotărâți că trebuie să adopte un copil, adică pe Andrei.

Din cauza pandemiei, multe dintre proiectele sale de design au fost sistate, filmările fiind, de asemenea, oprite. Cu toate astea, ea s-a bucurat din plin de timpul petrecut în locuință cu familia.

Cristina Joia – desfigurată

Cristina Joia a ajuns de urgență la spital, unde a fost dusă direct în sala de operație după ce a fost lovită cu brutalitate de către o femeie. Tânăra a fost lovită într-un magazin, conflictul iscându-se după o simplă întrebare adresată unei femei ce a parcat în fața magazinului. Femeia respectivă blocase accesul în parcarea supermarket-ului.

Întrebarea Cristinei a fost dacă mașina îi aparținea. În schimb a primit un răspuns vulgar, dar artista a intrat în magazin ignorând-o pe femeie. La scurt timp aceasta s-a întors și a lovit-o cu brutalitate în față. Incidentul s-a petrecut sub privirile oamenilor care au rămas fără reacție. Cristina a reușit să sune singură la SMURD, după care și-a pierdut cunoștința. Lovitura a fost atât de gravă, încât i-a fost spartă piramida nazală.

Femeia care a agresat-o riscă până la 10 ani de închisoare pentru vătămare corporală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI