Cristina ICH o ia pe urmele lui George Buhnici. Derapaj ireal despre imigranții din România

Cristina ICH o ia pe urmele lui George Buhnici. Derapaj ireal despre imigranții din România
Cristina Ich, mărturii controversate despre imigranți.

Cristina Ich este cunoscută de ani buni în România datorită frumuseții sale. Mulți au numit-o Angelina Jolie de România, iar la scurt timp de la aparițiile sale a început să aibă comunități impresionante pe rețelele de socializare. Ea este urmărită de peste 820.000 de oameni pe Instagram și acum a venit în prim-plan cu o declarație controversată care a făcut valuri pe internet. Ea a vorbit despre imigranții întâlniți de aceasta recent. ,,Mirosul: phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău. Îmi era super milă de ei. Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok”, a susținut aceasta.

Cristina Ich, declarații controversate despre imigranții din România

Cristina Ich este una din cele mai frumoase moldovence și este deja cunoscută românilor de câțiva ani. Aceasta a ajuns în prim-plan în tabloide după ce a apărut la brațul lui Alex Pițurcă. Cei doi au un băiețel și formează unul din cele mai frumoase cupluri de la noi, deși nu au dus lipsă de probleme diverse de-a lungul timpului, conform mărturiilor vedetei.

Frumoasa influenceriță a făcut nu de puține ori în mediul online declarații controversate. Iată că acum a adus în prim-plan un subiect sensibil: imigranți. Partenera lui Pițurcă a dat de înțeles că românii sar în ajutor multor deși chiar ei înșiși au foarte multe nevoi.

De asemenea, ea a susținut că sunt foarte mulți imigranți în țara noastră în aceste momente, dar lucrul care a deranjat-o de curând a fost mirosul lăsat la plecare de unii dintre ei. Este vorba despre câțiva indivizi care ar fi din Pakistan. Unii dintre internauți și-au adus imediat aminte de derapajul avut de George Buhnici recent.

,,Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment”

,,Destul de mulți imigranți la noi în țară în acest moment. Dar nu-i problemă (…) la câți bani avem îi ținem și pe alții. Băi dar mirosul…Phai de capul meu. La plecare a fost cu sarmale și cârnați. Acum este mult mai rău.

Cred că erau din Pakistan (imigranții- n.red.). Îmi era super milă de ei, pentru că își căutau cartelă și erau total debusolați. Îmi era milă, da’… nu-i niciun avantaj că intră atâția imigranți la noi în țară, pentru că o să se piardă locurile de muncă ale românilor, pentru că mâna de lucru este mai ieftin (sic!)…(ăăă)

Nici nu vreau să mă gândesc. Lăsați așa. E ok”, a transmis Cristina Ich pe Instagram, în două clipuri pe care le-a postat la Story.