Cum a încălcat Cristina ICH legea, în plină pandemie: ”Lăsați-ne cu hate-ul”

Cum a încălcat Cristina ICH legea, în plină pandemie: ”Lăsați-ne cu hate-ul”
Cum a incalcat Cristina Ich legea

Cristina Ich a fost a fost văzută pe rețelele de socializare la o petrecere mare cu ocazia aniversării unei prietene apropiate, în plină lună de pandemie de coronavirus. Astfel că fanii au luat foc, iar vedeta a reacționat la rândul ei.

Cum a încălcat Cristina ICH legea, în plină pandemie

A fost o noapte de pomină pentru Cristina Ich și pentru prietenele ei. Aceasta a sărbătorit toată seara cu amicele ei aniversarea uneia dintre cele mai bune prietene. Distracția a fost cuvântul de ordine, iar tinerele doamne s-au bucurat din plin de acea petrecere, dansând și pe ritmuri de manele. Însă fanii de pe Instagram au văzut imaginile postate și s-au enervat pe loc.

Cu toate că pandemia de coronavirus a dat totul peste cap, iar lucruri precum petreceri, întâlniri sunt o amintire, iar restricțiile sunt acum în vigoare, unele dintre vedete par să sfideze virusul și să facă ceea ce știu mai bine. Este și cazul Cristinei Ich, o renumită vloggeriță din România, care a fost surprinsă la o mare petrecere cu ocazia zilei de naștere ale unei prietene apropiate. La acest eveniment au participat 17 prezențe feminine, care s-au distrat pe cinste într-un local de fițe din București, până la ora închiderii.

Ce a spus Cristina Ich despre petrecere

Apoi, pentru că nu doreau ca petrecerea să se termine aici, ele s-au retras acasă și au continuat cheful. Astfel că lăutarii au întreținut atmosfera, iar fetele și-au arătat mișcările pe rețelele de socializare. Când au văzut imaginile acestea, fanii Cristinei Ich s-au revoltat și i-au transmis mesaje care reflectă indignarea la adresa sfidării măsurilor impuse pentru cetățeni. Aceasta le-a spus însă că petrecerea s-a desfășurat în condiții de siguranță.

„Trebuie să anunțăm pe Instagram. Înainte să ne prezentăm la ziua Medeei, suntem 17 fete, a trebuit să facem test COVID, ca să putem fi aici împreună. La toate a ieșit negativ. Lăsați-ne cu hate-ul”, a declarat Christina Ich pe Instagram.

Prin urmare însă, petrecerea s-a ținut în termeni legali, nefiind încălcate nicio interdicție. Dar nu este prima dată când focoasa șatenă este acuzată de către internauți că nu respectă regulile. Cu ocazia aniversării de 1 an a fiului său, pe nume Noah, ea a ținut o cină specială la un restaurant din București, acolo unde au mai participat mai multe persoane. Dar Cristina Ich a spus și atunci că totul s-a desfășurat conform legii și pentru asta nu există motive de îngrijorare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI